Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama ela

Bóle glowy u dziecka

Polecane posty

Gość Mama ela

Witam . Jestem mamą 11 letniego syna który od 6 lat cierpi na bóle głowy,do tego dochodzą wymioty.Trzy razy był w szpitalu,miał razonans i tomograf,gastroskopia z wycinkiem żołądka. Były również badania na pasożyty,przeswietlenie zatok,leczona migrena nie dała żadnej poprawy. . Nie wiem co dalej robić,syn co drugi dzień nie chodzi do szkoły bo ma atak. Pomóżcie co mam robić gdzie mamy się udać

Gość gość
Co to znaczy "leczona migrena". Migreny nie wyleczysz, możesz tylko reagować objawowo. z tego, co piszesz, to chyba właśnie migrena. Pochodzę z rodziny migrenowej. Z tym sie zyje przez całe zycie, najwyzej można liczyc na lepsze okresy.

Gość Mama ela
Leczona tzn przyjmował leki na migrene i nie było żadnej poprawy lekarz który je przepisał rozłożył ręce i położył go do szpitala a tam nic nie stwierdzono.

Gość gość X
Autorko u mnie było podobnie, przyczyną okazało się zwężenie tętnic szyjnych i naczyń domózgowych. Czy on miał takie badanie usg robione? A jeszcze mi przyszło coś do głowy, coś co czesto jest przyczyna, tam gdzie już nie wiadomo o co chodzi - skutki po kleszczu. Mogłaś nawet nie wiedzieć, że kiedyś miał kleszcza.

Gość gość
borelioza