Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Baby boom w Polsce!

Polecane posty

Gość gość
Nic takiego NIE WESZŁO W ŻYCIE. wejdzie wejdzie pyszczku. to jest oficjalna kalkulacja rzadowej przybudówki. Tak samo tna koszty na kardiologię, będa likwidować oddziały szpitalne po tym jak wejdzie pomysł ministra na sieć szpitali. Jeszcze zapłaczesz jak ci mamusia umrze na ulicy bo karetka nie przyjechała, bo szpital za daleko, albo skonczyły sie limity na leczenie.

Gość gość
gość dziś To w jakim Ty otoczeniu sie obracasz ?? Ja jestem mama jedynaka i mam szczerze gdzieś, kto pobiera 500 plus. Mam swoje zycie, i nikomu niczego nie zazdroszczę. Co zlego, to zawsze matki jedynakow, ciekawe.

Gość gość
a po rozwaleniu armii będziesz sie bronił przed atakiem mokra ściera, czy modlitwą?

Gość gość
Dajcie spokoj. Ci co biora kase "od rządu" teraz slowa nie dadza powiedzieć na nich. To jak grochem o ścianę, wszystko im sie podoba, nawet ci co na nich nie glosowali teraz po rekach by ich calowali. Pis wiedział co robi i jak sobie kupic ciemny lud. ;)

Gość gość
Ja mam dwoje i za chiny sie nie zdecyduje na 3 , zeby miec 1000 zl. Zal mi ludzi co maja takie myslenie. A nasze dzieci beda to splacac.

Gość gość
Ja akurat mam jedynaka i więcej mieć nie mogę, ale jak widzę co tu wypisują niedouczone kafeterianki, to nie wytrzymuję. A najśmieszniejsze jest to że nie głosowałam na PiS. Też zauważyłam tu hejt na matki jedynakow ale myślę że to garstka osób tak wypisuje, normalni ludzie nie oceniają w ten sposób. Szczerze mówiąc zazdroszczę trochę siostrze, która jest w 3 ciąży ale jest to zazdrość bez zawiści, i nie o pieniądze z rządowego programu tylko o dużą rodzinę. A co do samego programu uważam, że jest ok.

Gość gość
Ja tez jestem z "wyzu". Rocznik 86. Podstawowka była na dwie zmiany bo tyle było dzieci. Pierwsze dziecko urodziłam w 2012 a drugie za 1,5 miesiąca.

Gość gość
o tych rodzinach 2+3 to ja czytam tylko tutaj na forum Nie widze w otoczeniu