Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

opinia na temat ukrainek

Polecane posty

Gość gość
Co wy gadacie..ja mam Zone Ukrainie ,mamy dziecko i jest spoko..:) kobiety ze wschodu sa bardzo ładne i lepsze od Polek które maja dwie lewe ręce...ale co do facetów to faktycznie lepiej uważać bo to chamy i oszuści ... Jadąc na Ukrainę lepiej uważać i jak coś to lać po głowach kijem bo inaczej nie zrozumieją te brudasy nic ...;)

Gość gość
Pracowałam z nimi w Polsce , niestety kablary jakich mało , wiecznie nadasane kiedy pracują a jak szła brygadzistka to milutkie, najbardziej mnie u nich zszokowalo to że są w obcym kraju a potrafią rządzić się polkami albo chociaz próbować , wyobrazacie sobie zęby polka pojechała do Niemiec i próbowała się rządzić niemka? Nie ? A ukrainki sobie to mogą wyobrazic, podłe rozdarte jak stare baby kreatury , chyba komus na łeb padło ze one są miłe albo serdeczne w jaki kolwiek sposób

Gość gość
Ja jestem uprzedzona do ukraińców, zatrudnianie ich w pl było błędem. Nie nauczeni pracy tylko żerują na pracodawcach. W moim mieście już 2 zakład zamykają bo zatrudniali ukraińców a ci robić nic nie umieli i zakłady dostawały tylko upomnienia i kary za złe materiały. I tak oto mamy 2 zakłady mniej. Co do ukrainek to zwykłe prostytutki które lecą na kase

Gość gość
Ja pracując na pieczarkach jako studentka pracowałam koło ukrainek, po pracy trzeba było czyścić przęsła , po polkach przęsła zawsze były czyste po ukrainkach wiecznie syf , ale szefową się bała odzywać bo byli tansi o 3 zł na godzinę , a to że jakoś ich pracy była denna to nic

Gość gość
gość:2018.06.27 Masz żonę ukrainkę to myślisz ze poznałeś wszystkie. Z reszta gdybyś trafił na fajna polkę nawet nie wkładałbyś tam gdzie i pies by nie włożył, no ale włożyłeś wypadło dziecko to i ślub wziąłeś, teraz uważaj jak ci teściu z ukrainy zwali się na łep bo to przecież rodzina

Gość gość
Chyba jednak coś z tym narodem musi być nie tak skoro jadąc do pracy do Holandii , gdzie pracowało wiele narodowości taką starsza ciotka powiedziała , cytuję " strzeż się ukrainek , bo to są podłe ludzie " , były tam rumunki, Czeszki , nawet chorwatki a tylko na ukrainki kazała mi uważać

Gość gość
Może się zraźiłyście do Ukrainek ale ja wiem, że one są bardzo atrakcyjne. Powiedziałbym, że są lepsze od większości Polek. Ukrainki są gospodarne, oddane, pracowite a że wasi mężowie je napastują seksualnie to nie wina Ukrainek. Wy Polki leżycie jak zimne kłody w łóżku i w myślach liczycie kasę zamiast robić to ci do was należy. Ja mam za sobą trzy związki z Ukrainkami i uważam, że niema lepszych niż one.

Gość gość
prawi 124 Jeszcze p**de mogła pokazać Piękno to nie tylko dupa. Puknąć pustaka może każdy ale jak się pustak odezwie to już nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.

Gość gość
12:30 skoro były ci potrzebne aż 3 związki to chyba jednak takie wspaniałe nie są skoro trzeba je wymieniać :D ukrainke to może wziąć taki desperat który nie ma szans na polke na poziomie to się zadowala byle czym a później wychwala jaka on to sztukę miał xD pewnie lecą na ciebie bo myślą że masz kasę albo chociaż obywatelstwo z ciebie frajerze wycisna xD

Gość gość
trzy związki z Ukrainkami XXXXXXXX To się żeń :D Czemu nie chcesz?

Gość gość
Bo jak się z któraś ozeni to pół roku po otrzymaniu obywatelstwa ruszy w sina daaaal w sina daaal xD

Gość gość
Kuzyn mojego faceta zalał ukrainkę. Takiemu to by nawet syfiara ze wsi zabitej dechami dupy nie dała a jednak ukrainka go doceniła, zrobili dziecko żyją na utrzymaniu rodziców, brat tego kuzyna ma ochotę zajebać ich oboje bo już nie wytrzymuje, ciągle kase ciągną od wszystkich i żyją :D

Gość gość
Bo jak się z któraś ozeni to pół roku po otrzymaniu obywatelstwa ruszy w sina daaaal w sina daaal XXXXXX Ha ha ha, dla nich Polska to jak kiedyś dla nas Ameryka. Nic tylko Polaków po d****h całować. Kombinuj dziewczyno nim twe wdzięki przeminą :D Po ślubie już nie takie do rany przyłóż

Gość gość
Nie pochlebiaj sobie , 80 % Ukraińców uznało by ze by wyjechało z polski gdyby niemiecki rynek pracy się na nich otworzył , polska to dla nich tylko taka dojna krowa której nie szanują , ono podziwiaja Niemcy , i zachód

Gość gość
Sobie niech podziwiają tam ich nie chcą, teraz jak do unii napłynęli uchodźcy nikt nie otworzy rynku dla ukrainców. Widać lepszy muzułmanin od ukraińca.

Gość gość
HISTORIA Z ZYCIA: Podtatusialy przyprowadzil na chate mloda Ukrainke, niby zonie do pomocy. Ta zakrecila sie wokol ich doroslego i tez juz dobrze zarabiajacego syna. Slub, choc stary zly. Teraz matka mlodego zastanawia sie, kogo bawi, dziecko swojego syna czy dziecko swojego meza.

Gość gość
A co powiecie o Polkach w UK i DE które puszczają się z najgorszym marginesem z no go zones? Co myślicie o Polkach obciągającym w klubach czarne ku'tasy? No właśnie... zanim będziecie opiniowały Ukrainki to na siebie same popatrzcie jak się upadlacie w UK.

Gość gość
HA HA HA HA To dopiero zagadka życia.Nie ma to jak ukraińska zaradność

Gość gość
Co myślicie o Polkach XXXXXXXXXXXXXXx O Polakach i Polkach nic nie myślę, bo wyjechały z kraju. Interesuje mnie tylko to co dzieje się w naszych granicach a tutaj coraz więcej ukraińców, które nawet genotyp mają c*****y i dwie lewe ręce. Co tu dużo mówić. Ani do roboty ani do rodzenia dzieci.

Gość gość
dziś Ukraińcy żyli setki lat na Polskich ziemiach. Ukraina nigdy nie miała swojego państwa, państwowość ukraińska no nowość na kartach historii. Polska się bogaci, stopniowo stajemy się coraz zamożniejszym społeczeństwem, wadą tego jest to, że do wzbogacających się państw ciągną migranci. Tego nie ominiemy, no chyba, że wprowadzimy wizy jak USA. Ale musielibyśmy wystąpić z UE by takie przepisy móc wprowadzić. A czy Polacy w referendum zagłosowaliby za wyjściem z UE? Wątpię.

Gość gość
gość:dziś Przez akcje otwartych granic dla uchodźców coraz więcej Polaków chce wystąpienia Polski z UE. Ale czy jest to większość w to wątpię, jednak UE się chwieje i coraz bardziej prowokuje by ją opuścić

Gość gość
Ukraina nigdy nie miała swojego państwa, państwowość ukraińska no nowość na kartach historii. XXXXXXXXXX Za to jak to nowe państwo ma wspaniale zapisane karty historii. Poprzez ludobójstwa i pochwałę dla nazizmu. Taki kraj nie ma bytu.

Gość gość
Ja nie lubię Ukrainek bo miałam 2 w klasie , jedną tapeciara że skóry nie było widać , zawsze najwięcej do powiedzenia a same dwoje od góry do dołu , druga to była jej papuga

Gość gość
Ta ukrainki takie pracowite wspaniałe , zna któryś chociaż jedną ? Jest taki ukraiński program damy i wiesniaczki , ukraińskie wiesniaczki tylko całe dnie siedzą w domu , czasem zrobią obiad , siedzą z dzieckiem i udaja wielce zapracowane, zamiast iść do normalnej roboty , bo rano optrzatnely kury to już wielce zmęczone , żeby podlać pracę zawodową , a znowu te z miasta wszystko od rodziców , pracują przy jakichś glupotach , całe życie to tylko ciuchy restauracja , kosmetyczka , faceci służą tylko do kupowania prezentów

Gość gość
Ciekawe, ja spotkałam w życiu kilkunastu ukrainców i to właśnie faceci byli odrobinę bardziej pracowici, kobiety lewe jak dwa lewe buty. Za to zarówno kobiety jak i faceci strasznie brzydcy, bezzębni, łysiejący faceci i krzywe, grube dziewczyny. :/

Gość gość
Właśnie jak pracowałam na tych pieczarkach to polki same sobie przenosily taka metalowa konstrukcje zeby zawiesic ja na wyższych piętrach przesel, a ukrainki? " gdzie są faceci oni są od takich rzeczy " i faktycznie polki nosiły same a ukrainkom musieli to nosić faceci , ale do czasu bo szefowa buchnela na nie że oni mają inną robote

Gość gość
Stad moja opinia ze ukrainki to wcale takie do pracy nie są , to są takie kombinatorki żeby ktoś za nie odwalil najlepiej

Gość gość
"Ukrainki pracowite " żart roku , brat pracował w Norwegii z ukraincami to ten Norweg powiedział że Ukraińców już nie chce i woli ściągać Polaków , ja pojechałam do Holandii pracowały polki i ukrainki, lotyszki , rumunki, to ten szef Holender powiedział że ukrainek też więcej już nie chce tylko zebym dzwonila po znajomych z polski i zebym Polki sciagala do roboty

Gość Bicu
Zanim zaczniecie atakować Ukrainki ja wam tylko przypominam, że kobiety które świadczyły usługi seksualne w toaletach na lotnisku Heathrow za zawrotną cenę 20 £ były POLKAMI a nie ukrainkami.

Gość gość
Nikt ich nie atakuje glapo umysłowa ,tu ich nawet nikt nie wyzywa , przeczytaj sobie o aferze w zakładzie mięsnym pini gdzie panie ukrainki po pracy świadczyły usługi seksualne za 20 złotych baranie ,to raczej ty nie atakuj polek