Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

opinia na temat ukrainek

Polecane posty

Gość gość

wiem że ukrainki są różne tak samo jak Polki, angielki, niemki itd..ale spotkałam na swojej drodze sporo dziewczyn z ukrainy i mogę śmiało was przestrzec. Nie dajcie się nabrać na ich słodkie minki dziewczynek z biednego kraju! to wszystko jest ich gra! ja się nabrałam wiele razy! oj jak wiele! dawałam pieniądze, pomagałam ile wlezie, ZAŁATWIAŁAM IM PRACE w Polsce z bardzo dobrym wynagrodzeniem....i to nie jednej...całej grupie...tak wiem, głupia byłam ale przejrzałam na oczy po tym jak mi któraś z kolei chciała męża zabrać....tak to jest przykra prawda o ukrainkach...spotkałam ich wiele i wszystkie są takie same...dlatego dziewczyny nie dajcie się im nabrać bo to wszytko uszustki są którym jesteście potrzebne do pożyczania a raczej dojenia pieniędzy i do załatwiania pracy...a polacy dają się nabierać ...przykre...dlatego piszę to tylko dlatego żeby ktoś nie popełniał moich blędów

Gość gość
Zwykle szmaty do wycierania spermy cóż więcej mówić

Gość gość
glupia bylas to tak mialas przeciez wszyscy wiemy jacy sa ukraincy i ruscy jedna mac

Gość gość
u mnie w bloku mieszkają ukraińcy.... co u nich się dzieje to się w głowie nie mieści..jakieś czarne interesy robią na boku i awantury słychac od rana do nocy fuuj nawet nie wiecie jaki to horror ich mowy słuchac tym bardziej jak się wkurzxą haha

Gość gość
oni nie nawidzą polaków.....to polacy są bardziej tacy no wiecie do wyciągania ręki na zgodę a oni to jak psy zaraz pogryzą

Gość gość
Nie porównuj Rosjan do tych szmaciaży bez tożsamości udających pokrzywdzonych a tak naprawdę to wpełni zasłużyli na swój los jak Hitler wjechał na Kresy to go z kwiatami jak Czesi gdy kraj swój oddawali a potem razem z ssmanami mordowali Polaków i Żydów a nasz rząd zdradził nas za pomoc Ukraińcom dzieciom OUN UPA i Banderowców

u mnie kiedyś pracowała jedna ukrainka i była bardzo w porządku, no ale jedna jaskółka wiosny nie czyni

Gość akimke
ladne.

Gość gość
Planuję porwać kilka ukrainek i sprzedać je w burdelu w Bułgarii 2k ojro za podjeżdżającą śledziem kuciapke

Gość gość
ludzie zgadzam się ze wszystkimi tutaj! pojechałam z moim facetem 3 lata temu na ukraine, tak żeby zobaczyć jak tam jest bo lubimy podrózować wspolnie wiec padlo hasło Ukraina więc pakujemy się tydzień wolnego w robocie i jedziemy! Pojechaliśmy do Lwowa, wiecie zobaczyć polska starą przedwojenną architekture, byliśmy naprawdę bardzo grzeczni i uprzejmi bo tak zostaliśmy wychowani ale ludzie jak tylko usłyszeli że z Poslki jestesmy to zaczeły się docinki, chamskie zachowanie kelnerów w restauracji, mase złośliwości no masakra

Gość gość
strasznie udają biedaków, małych i bezbronnych wstyd

Gość gość
znaczy ja poznałem jedną ukrainkę no i taka ładna dość była :)) ale kilka lat mineło i trochę się jej przytyło

Gość gość
ehhh jakie tu siędzą pustaki! to nie o wygląd chodzi tylko o ich charakter! podły z resztą

Gość gość
ja tam nie chce miec z nimi nic wspólnego

Gość gość
niestety taka prawda , jak człowiek im przestanie byc potrzebny to jeszcze wbija nóż w plecy dla jakiejś chorej zasady

Gość gość doświadczony
Ukrainki sa łatwe. Młode i ładne pracują jako prostytutki a starsze brzydsze w polu.

Gość gość
Ukrainki to bure suki

Gość gość
są przyzwoitsze i ładniejsze od polek te Ukrainki

Gość gość
Ukrainki nie sa przyzwoitsze , są dużo bardziej rozpasane seksualnie , szczególnie jeśli czują ze dorwaly samca o dobrym wyglądzie i portwelu, Szczerze to wolę bialorusinki i polki , ukraińskie rezunki mnie średnio obchodzą

Gość gość
Ja znam jedna Ukrainke, ktora spotyka sie z Polakiem i otwarcie przyznaje, ze robi to tylko dla paszportu. ;)

Gość gość
ci co je tak zachwalają to one same ;) licząc ,że marne prowo nie wyjdzie na jaw i jakiś Janusz czy inny Wiesiek na te bajki się nabierze :P

Gość gość
Haha to teraz nasze kobiety czuja to samo co my gdy my widzimy jak daja ciapatym i jeszcze ich chwala i kochaja.w ramach rewanzu facec***atrza na ukrainki tak samo jak baby na ciapatych :-D

Gość gość
Na studiach poznalam takiego ukrainca...taki spokojny, malo mówił taki biedulek grzeczny...dziewczyny z uczelni zaczęły gadac ze och jaki on miły, och jaki od dobry, słodki a nie jak nasze chłopaki z Polski....zaczął sie umawiać z taka jedna co najbardziej byla za Ukaraina....ślub wzięli i wyszlo szydlo z worka...zostawił idiotke szybko po tym jak juz obywatelstwo polskie posiadal haha i od razu zmieniło sie jego zachowanie, teraz to tylko imprezy i wodka także ja bym uważała na nich

Gość gość
Ja mam ukrainke w klasie i jest taka sama jak Polki niczym się nie różni , jest tylko drazliwa na punkcie swojej narodowości , wystarczy ze powiesz coś nie tak na Ukrainę i zaczyna być agresywna a tak to ok

Gość gość
Ukraińcy i Ukrainki zachowują się identycznie jak Polacy i Polki w Niemczech.Więc nie wiem za co ich potępieć.

Gość gość
To samo mówią o was w Irlandii i Anglii, drogie panie. Znam pary polsko-irlandzkie które nie potrafią się nawet dobrze porozumieć w jednym języku. Chcesz pomagać - pomagaj bezinteresownie. Nie chcesz - nie pomagaj. Nie ma co siać nienawiści na podstawie kraju, z którego pochodzą.

Gość gość
Może macie racje z tymi Ukrainkami , ale.... Nasze piękne polskie dziewczyny odstają. Po czym można poznać Ukrainkę na ulicy po spódniczce i szpilkach zadbane to one są makijaż idt. A nasze kobitki nooooo już nie wspomnę. To dlaczego macie pretensje że mężczyźni na nie zwracają uwagę. Niestety to jak Polka dla Niemca a Helga zawsze była i będzie brzydka. Oczywiście nie mowie że Polsk są brzydkie bo są piękne ale jak już któraś jest tego świadoma to tylko patrzy żeby był bogaty i miał BMW

Gość gość
ide se po ruchać Ukrainkę a nawet dwie jestem pies na baby hahah

Gość gość
ale tak ogólnie o Ukrainkach i facetów z Ukrainy u mnie ta wiara jest całkiem spoko mili pomocni i wychowani a znam bardzo dużo wiary z Ukrainy i im należy się szacunek raz zgubiłem paczkę fajek drogich fajek i Ukrainiec je znalazł i szczerze oddał całą paczkę a Polak jak znam życie to by nawet nie wspominał ze znalazł a na temat kobiety z Ukrainy są naprawdę miłe i przyjemnie się z nimi rozmawia można szukać dziewczyny z Ukrainy polecam ale oczywiście warto uważać znam wiele Ukrainek i się szanują nie są dziwkami bo je znam już dużo czasu

Gość gość
Ukraińcy i ukrainki są różni , pracowałam z nimi z nimi długo , i powiem tyle , ukrainki bywaja mile , bywaja neutralne i bywaja też bardzo podłe , no popatrzcie , niczym się od nas Polaków nie różnią , one nie są jakimś mistycznym cudem ze każdą wspaniałą , ja jestem polka a mam mleczna blada skórę , rude kręcone włosy , okrągła buzię zielone oczy a ukrainka w moim wieku pracująca koło mnie " wysoka czarna , łeb wygolony na boku, ubrana jak dresiara , myślę że gdyby głupiego polaczka, który się kieruje stereotypami zapytać ,która z nas to ukrainka, pewnie by powiedział że ja ;) bo jak to może być ze ukrainka wygląda jak babochlop a polka kobieco ;)