Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem jeszcze młodym lekarzem, nie chcę mi się żyć, mam depresję

Polecane posty

Gość gość
Nie ma marzeń, dzięki rodzicom mam w sumie wszystko dom, samochód, mam kilka kobiet, które oszukuje że są jedynymi, ale zerwe z nimi kontakt, mi już seks nie sprawia przyjemności, jest to mechaniczny upust i tyle, nie chce ich ranić

Gość smutna159
Może i masz spełnione marzenia ale nie kochasz i nie jesteś kochany, wiec jak masz czuć się szczęśliwy. Nie spoglądasz na telefon czy twoja ukochaną napisała, nie tęsknisz. ...a odnoszę wrażenie ze to główna przyczyna. .. jesteś poprostu samotny wśród tego wszystkiego

Gość gość
Nie wierzę w miłość

Gość smutna159
Z jakiego pwoodj? Bo ktoś Cię zranił? Czy bo nie możesz odnaleźć kogoś przy kim twoje serce bije szybciej?

Gość smutna159
-powodu

Gość gość
Ciężko jest znaleźć kogoś, kto mnie zrozumie

Gość smutna159
Wiec nie mów, że nie wierzysz w miłość bo wiesz,że ona jest. Ludzie się kochają, żyją są szczęśliwi jest wyczuwalna...jesteś nie zrozumiany i to jest cała przyczyna. Chętnie podejmę się wyzwaniu i zapytam. ....-co się dzieje. ...

Gość gość
Nie mam siły żyć

Gość smutna159
Ponieważ - nikt nie rozumie co czuje a czuje, się źle bo....

Gość gość
Nic mnie nie cieszy, wszystko jest mi obojętne, nikogo poza rodzicami tak naprawdę w życiu nie kocham. Kobiety wydają mi się wredne i zakłamane

Gość smutna159
Wg. Mnie mężczyźni są tacy sami jak tobie wydają się kobiety. Ale czy to znaczy że mam być sama? Sama do końca życia? Nie.... ! Wierzę, że gdzieś. ..czeka ktoś. Tylko musimy na siebie trafić... spokojnie i cierpliwie. I uwierz mi jestem wykształcona, ponoć atrakcyjna, niczego mi nie brakuje. I czuje się samotna ale wierzę. .....

Gość gość
Zrozum, żyje jedynie dla rodziców, którzy są dumni, że mają takiego syna. Nie czuję nic więcej do kobiet. Traktuje je przedmiotowo.

Gość smutna159
Jak Ci na imię?

Gość gość
Bartek

Gość smutna159
Ja mam na imię Justyna. I bardzo mi miło. Daj sobie szansę Bartku. Nie jesteś zły, mimo, że nie masz o sobie dobrego zdania....

Gość gość
Skąd wiesz jaki jestem? jestem bezuczuciowym zerem, które powinno nigdy się nie urodzić

Gość gość
Jedyna kobieta, która kochałem wychodzi za mąż

Gość Ja od tej skali
Jak myślisz ma szansę wyjść z tego bez szwanku czy szansę są nikłe?

Gość smutna159
Jedny mężczyzna którego kochałam, ma w chwili obecnej dziecko z moja najlepsza przyjaciółka. Miałam już pierścionek na ręku. Wyobrażasz sobie co czułam, gdy ich złapałam w domu? Gdy musiałam na to wszystko patrzec. .. dzisiaj mam się dobrze. ze wszystkim się pogodziłam ...I chce żyć

Gość gość
Bartek, poszukaj sobie partnerki do rozmów i wspólnego hobby, lej na kicie które są tylko zaspokojeniem popędów.

Gość gość
Zawsze są szanse, wszystko zależy od szczęścia, nic już nie da się zrobić, jedynie czekać. Dobrze, że nie doszło do wklinowania przy krwotoku do foramen magnum. Dziecko miało naprawdę dużo szczęścia. Będzie dobrze

Gość gość
Najgorsze, że jej nigdy tego nie powiedziałem, bo wg mnie ją też do mnie ciągnęło, ale cóż ja jak dzieciak żadnego kroku nie wykonałem. Wychodzi za mąż za dresa po technikum. Szkoda mi jej, bo ze mną miałaby super życie, a tak ten gość mi się nie podoba. Najgorsze, że teraz dla jej dobra nie chce jej mącic w życiu. Nawet miałem pomysł, żeby jej powiedzieć, że ją kocham, ale w sumie jak się kocha to chce się dobrą dla drugiej osoby

Gość smutna159
uważasz, że lepiej byś się poczuł jakbyś jej powiedział co czujesz? Że spadłby ci kamień z serca? I nie mierzymy Bartku ludzi miarą, pan z technikum z zawodowki dres czy nie, może się okazać że to wartościowy człowiek. I pamiętaj gdy zamykają się jedne drzwi otwierają się drugie tylko daj sobie szanse

Gość gość
Ale ja go znam, to żaden wartościowy facet. Traktuje ją bardzo źle, w pewnym momencie na imprezie jak byliśmy razem chciałem go pobić, ale się opanowałem, chociaż było mi trudno, bo jestem nerwowy. To taki polglowek, bez wyglądu, zawodu. Ja nie wiem czy ona ślepa? Ja już ją odpuściłem

Gość smutna159
Myślę, że Twoja była na złość Ci nie robi tylko widać pasuje jej tako styl życia. Ty się z tego wypisz dla własnego dobra :)

Gość gość
Ja już odpuszczam, tylko pewnie zaprosi mnie na wesele. dziwnie mogę się czuć. Przyjdzie dużo osób z Liceum, większość pewnie fajnie sobie uloźyla życie

Gość smutna159
Wiec Ty też idz z wysoko uniesiona głowa :) ile Bartku masz lat jeśli mogę wiedzieć?

Gość gość
A jak myślisz? :)

Gość smutna159
Hmmm sądzę, że jesteś przed 30-stka :)

Gość gość
Lekko przed