Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Niebieski wieloryb

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Co o tym s膮dzicie? Czy ta gra istnieje czy to zwyk艂y fake?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Istnieje na polsacie w wiadomo艣ciach m贸wili 偶e w gliwicach jak膮艣 dziewczynka si臋 pociela

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No bo troch臋 poczyta艂am w internecie i niekt贸rzy s膮dz膮 偶e to fake a niekt贸rzy ze prawda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To taka wsp贸艂czesna Czarna Wo艂ga, panika rozdmuchana przez media. Wszystkie artyku艂y w Polsce to w zasadzie przedruki jednego artyku艂u z Rosji. Niby 130 dzieci si臋 zabi艂o, a tak naprawd臋 to 2 i wcale nie wiadomo czy mia艂o to jakikolwiek zwi膮zek z wielorybem. Poza tym zajmuj膮 si臋 tym g艂贸wnie media na poziomie super ekspresu i faktu. Dopiero teraz zaczn膮 si臋 samob贸jstwa, po tym jak debile naczytaj膮 si臋 o wielorybie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 w艂a艣nie czyta艂am o tej rozbie偶no艣ci danych. Mo偶e kto艣 znalaz艂 ta gr臋 i ma jakie艣 do艣wiadczenie czy to istnieje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Istnieje, sprawa dw贸jki dzieci co si臋 poci臋艂y trafi艂a do prokuratury. Wzywaj膮 偶eby zg艂asza膰 je艣li s膮 kolejne przypadki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem zdania, 偶e gr臋 w wieloryba w takiej formie jak przedstawiaj膮 w mediach stworzy艂y media. Mo偶e gdzie艣 tam w Rosji kto艣 stworzy艂 creepypast臋, kto艣 inny wzi膮艂 to na powa偶nie i si臋 pochlasta艂, a potem jaki艣 pismak to opisa艂. Wszystko trafi艂o do internetu i jak lawina 艣nie偶na zacz臋艂o narasta膰. Na艣ci g艂os rozs膮dku http://mitologiawspolczesna.pl/niebieski-wieloryb-krotko-o-nowej-niebezpiecznej-legendzie/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
BTW, Od 8 lat mam tatua偶 humbaka na 艂opatce, jest troch臋 niebieski, czy mam si臋 ba膰 prze艣ladowania?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A co to?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wczoraj w polskim radiu o tym mowili.Na pomorzu troje dzieci sie okaleczy艂o w tym jeden szesnastolatek cie偶ko.Radio poda艂o 偶e w Rosji dosz艂o do 700 samobojstw wsrod nieletnich.Corka pokaza艂a mi stronke ,jak przeczyta艂am zadania to sie przerazi艂am .Ilistracja pokazywa艂a wycietego na rece

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
...偶yletk膮 wieloryba.To jest bardziej instrukcja zadan ni偶 gra.Na koncu uczestnik ma pope艂ni膰 samobojstwo.Wpiszcie sobie"Niebieski wieloeyb,zadania"Ja jestem przera偶ona.Ju偶 uczuli艂am cork臋 偶e tojest niebezpieczne i zeby pod 偶adnym pozorem w to sie nie wkr臋ca艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶liwe, 偶e kto艣 to wymy艣li艂. Wsp贸艂czesna m艂odzie偶 jest jednak g艂upia i nie dziwi mnie to, 偶e pojawiaj膮 si臋 ofiary niebieskiego wieloryba.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
16 latek to ju偶 nie dziecko :D Bo偶e jak mo偶na w tym wieku wkr臋ci膰 si臋 w niebieskiego wieloryba?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wkrecaja si臋 tylko ludzie z depresja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No jakos mozna, ale zapomnijcie o samboju

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zna kto艣 zadania z tej gry albo poda link gdzie to jest? Bo wszystkie strony s膮 zablokowane z takimi informacjami a z czystej ciekawo艣ci chce je zobaczy膰. Nie chce grac bo to debilne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zna kto艣 zadania z tej gry albo poda link gdzie to jest? Bo wszystkie strony s膮 zablokowane z takimi informacjami a z czystej ciekawo艣ci chce je zobaczy膰. Nie chce grac bo to debilne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ludzie sa nienormalni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z depresj膮 powiadasz? Kto艣 kto ma depresj臋 i my艣li samob贸jcze nie po艣wi臋ci 50 dni na krety艅skie zadania. To zabawa dla picusi贸w bez wyobra藕ni. Tacy ludzie chc膮 zrobi膰 wra偶enie na swoich znajomych. Siedz膮c na dachu my艣l膮 jak b臋dzie wygl膮da艂 ich pogrzeb, jak zareaguj膮 koledzy itd. Kto艣 kto ma deprech臋 nie ma si艂y na pierdo艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Niebieski wieloryb" to miejska legenda. Rodzice za ma艂o interesuj膮 si臋 dzie膰mi lub ich nie rozumiej膮, dzieci przez to si臋 tn膮, ale rodzice nie potrafi膮 tego zrozumie膰. Wymy艣lili wi臋c wygodne wyt艂umaczenie: 偶e niby z Rosji przyp艂yn膮艂 jaki艣 niebieski wieloryb i to przez to dzieci si臋 tn膮. A przecie偶 偶aden normalny cz艂owiek nie potnie si臋 tylko dlatego, 偶e kto艣 mu tak kaza艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No masz racj臋 ludzie z depresja nie czekaj膮 50 dni chodz te偶 si臋 okaleczaja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A czy kto艣 si臋 logowa艂 na te vk.com i szuka艂 tej gry?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na facebooku s膮 profile "opiekun贸w"manipulator贸w. Gracz musi mie膰 tam konto wiarygodne i by膰 koz艂em ofiarnym 藕eby zagra膰, bo inaczej manipulant znika.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na Facebooku wszytko blokuja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem jak ale moja corka to wczoraj znalaz艂a,zadania samookaleczania 偶yletk膮 dzie艅 po dniu coraz bardziej zgodnie z jakimis tam wyznaczonymi zadaniami,na koncu by艂o "skocz z mostu"Ilustracja zakrwawionej reki mnie przerazi艂a.Wyciety wieloeyb na ca艂ej d艂ugosci przedramieniu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Blokuj膮 bo to jest przest臋pstwo. Niebieski wieloryb to jest sekta maj膮ca wypleni膰 tych s艂abszych za艂amanych, podatnych na manipulacje. "Opiekunowie" maj膮 wiedze pedagogiczn膮 i wiedz膮 jak dzie膰mi manipulowa膰. Nale偶y zwr贸ci膰 szczeg贸ln膮 uwage na dzieci kt贸re s膮 w szkole koz艂ami ofiarnymi aby nie dali sie wci膮gn膮膰 w gre.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
@ Jest dok艂adnie tak jak piszesz, naj艂atwiej za dziwne zachowania swojego dziecka oskar偶a膰 wymy艣lone wieloryby. Je艣li czyje艣 dziecko si臋 zabi艂o, to nie przez anonimowego nieistniej膮cego psychopat臋, a przez to 偶e jest c******m rodzicem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To jest selekcja naturalna, jakim trzeba by膰 bezm贸zgiem by w to zagra膰? Potem taki idiota zostanie twoim szefem lub opiekunka twojego dziecka, bo go rodzice przez czake 偶ycie przepychaj膮. Lepiej niech sie debile pozabijaj膮

Udost臋pnij ten post