Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co robic? stracilam dla niego głowę:(

Polecane posty

Gość gość

Od dłuższego czasu jestem zakochana w facecie starszym o ponad 20 lat, ja mam obecnie 18nascie, niektórzy pomyślą ze jestem jeszcze gowniara ktora popadla w zauroczenie ale tak nie jest, kocham tego faceta i nie chodzi o pieniądze...kocham go, pisalismy powaznie o rodzinie i dzieciach, ale odkąd wyjechał do UK poznal kogoś nowego i chce żebyśmy zostali przyjaciółmi...co robic?

Gość gość
Zapomnij o nim... Jakkolwiek trywialnie to nie zabrzmi. Jesteś młodziutka, szkoda marnować życie na czekanie na kogoś, kto prawdopodobnie nigdy nie będzie Twój. Urwij kontakt, będzie Ci łatwiej, a czas leczy rany.

Gość gość
Po co Ci taki stary partner? Możesz mieć równolatka za partnera lub o kilka lat starszego od siebie. Taki facet pod 50tkę już jest podstarzały. Zapomnij o nim, bo zmarnujesz sobie życie przy dziadku.

Gość gość
gość 2017.03.22 po prostu czuje coś czego nigdy nie czułam, a wiek nie jest najważniejszy liczy się uczucie, a z równolatkami proóbowałam ale większosć mysli tylko o jednym zawsze kończyło się na jednym spotkaniu bo coś im nie pasowało...:( poza tym ja od zawsze lubiłam starszych facetów i nie chodzi mi o to że mają pieniądze...