Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze sexy

jutro ide na policje zgłosić stalking

Polecane posty

Gość gość
A dlaczego nie dziś ?

Gość gość
Pilnuj sie czy czasem nie jestes przez swira i jego podleglych swirow sledzony. Badz czujny..

9;47- jestem śledzona a niedawno spotkałam dziewczyne, która zna go i nagrywała mnie telefonem- takie nic ale o tym też powiem, niech ją sprawdzą

Gość gość
Bylem jak ukradli mi telefon. Myslisz ze sie przejeli? Przyjeli zgloszenie i tyle z tego wszystkiego. Telefonu nigdy nie odzyskalem. Policja ma gorsze rzeczy do roboty.

Gość gość
Mala rada dla osoby sledzonej. Jesli wybierasz sie obojetnie gdzie, czy do marketu czy do lekarza ,czy do sklepu chinskiego......daj znac osobie(osobom) zaufanym by tez obserwowaly ( ale w pewnej odleglosci) kto Ciebie sledzi . A jesli wybierasz sie samochodem to zaobserwuj kto kreci sie blisko twego samochodu(parking),bo zdarza sie ,iz ktos moze zrobic zdjecie tablicy rejestracyjnej. Takie rzeczy dzieja sie.

10:25 kradzież nawet drogiego telefonu a zagrożenie ze strony stalkera to dwie różne sprawy, tym bardziej że ja o tej gnidzie zadużo nie wiem i wszystkiego co najgorsze moge się spodziewać- zniesławił mnie i nie wiem czy skończył zemste za odrzucenie. Skończe jak Ewa Tylman ( taki czarny scenariusz)

Gość gość
Wiadomo ze dwie rozne sprawy ale i tak uwierz mi za bardzo sie nie przejma tym. Chyba ze jest zagrozenie zycia .

Gość gość
Chce wykonczyc fizycznie i psychicznie.

Gość gość  szarriiikkk
mnie sie nie da zajechac frajerze...cienki z ciebie bolek...Stalking sie odbywa gdy ktos nie odpowiada...a prowdzi dysputy,to chyba rzeczy...wiscie,forum prostytutek...mnie to psy lubia

a właściwie wszystko co nielegalne do mnie dokleił, z tym że ja wiem jaka jest prawda i co on ma za uszami

Gość gość
i jak tam byłaś na policji schizofreniczko z manią prześladowczą? :D

Gość gość
ej wariatka nie udawaj, że cię nie ma :D

Gość gość
nie chcesz szmato puścić nogawki żonatego, czołgasz się za nim to nic dziwnego, że cie pogonił

Gość gość
17:30, 17:43, 17:50 Troche powagi.

Gość gość
zawsze sexy albo w areszcie przesłuchują prądem, albo w psychiatryku ją nim leczą :-P ...na jedno wychodzi

Gość gość
zaloguj się szmato czołgająca się za żonatym a nie nocami z pomarańczy nawijasz. :D prądem to ciebie ściero potraktowali dlatego masz zwidy i bredzisz od rzeczy :D

Gość gość
zawsze sexy 2017.03.22 9;47- jestem śledzona a niedawno spotkałam dziewczyne, która zna go i nagrywała mnie telefonem- takie nic ale o tym też powiem, niech ją sprawdzą xxxxx A przez tv nie podglądają cię przypadkiem i nie wchodzą do ciebie przez rury kanalizacyjne, żeby sobie pranie zrobić i wykąpać się u ciebie? :D To się nazywa schizofrenia paranoidalna i się to leczy w szpitalu dla obłąkanych, wariatko.

Gość gość
Żółć to tobie się wylewa uszami :D stara, głupia babo. :D

Gość gość
nie na policję tylko do psychiatry się zgłoś

Gość gość
tak się zastanawiam skąd się biorą te choroby psychiczne?

Gość gość
7-32, 7-47, 8-13, 8-25 , 9-25 A ja zastanawiam sie skad wzial sie taki ktos szurniety. Psychiatryk czeka,pospiesz sie,zeby nie bylo gorzej.

Gość gość
Psychiatryk to czeka na ciebie schizofreniczko paranoidalna. :D Jak tam dalej cię śledzą i wchodzą ci na chatę przez dziurkę od klucza? :D

Gość gośćpielęgniarz
Nie może odpisać, tutaj nie ma telefonu, zastrzyka dostała, ślina jej leci :-O