Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzuchch

Wystający brzuch

Polecane posty

Gość Brzuchch

Macie jakieś złote środki na wystający brzuch? Ostatnio nawet rano na czczo brzydko wystaje. Zaczęło się parę miesięcy temu, zdiagnozowano u mnie niedoczynność tarczycy. Biorę letrox. Zawsze byłam osoba z niedowagą, przy wzroście 165 ważę 45kg w porywach 47-48. Nadal tyle ważę ale zauważyłam że od paru miesięcy jest problem z brzuchem. Rano nie jest płaski a jak coś zjem to już w ogóle balon. Ćwiczę 3x w tygodniu skakanka pół godziny plus ćwiczenia na brzuch. Juz tak od roku dwóch. Poradźcie coś.. Co jeszcze mogę zrobić..

Gość gość
Rób "brzuszki", po 60 dziennie. Powinno wystarczyć.

Gość Brzuchch
Robie brzuszki, nożyce, deskę i inne ćwiczenia na brzuch no i skakanka. I nic... Nie wiem czy to te hormony czy może będzie lepiej jak organizm się jakoś ustabilizuje przy letroxie

Gość gość
Hejka:) ja schudłam 10 kg z pomocą dietetyka:) miałam wystający brzuch:/. ważę aktualnie 54 kg i zamierzam tę wagę utrzymać. Nie ma co wymyślać jakiś dziwnych diet, trzeba po prostu się zdrowo odżywiać, co nie znaczy że żyć na samych warzywach i owocach. W jadłospisie od mojego dietetyka mam bardzo dużo pyszności, są nawet zdrowe ciasta:) Jakby ktoś miał ochotę to polecam p. Sylwię Sobczak-Piżuch z Be light. Można do niej napisać i skonsultować się za darmo:)