Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zły dzień

Polecane posty

Gość gość

Pociesz mnie

Gość gość
Nie mamrtw sie tym wszystkim co Cie przytlacza tylko ciesz sie tym co madz i ze mozesz zyc i z zycia korzystac. Docen to :-)

Gość gość
Dzięki, trochę lepiej.

Gość gość
No cóż,ja też mam dziś fatalny dzień,brzuch boli i ten dyzkomfort, nie znoszę tego.

Gość gość
Zły dzień, znowu wracają wspomnienia cisnąc się do serca i burząc poukładany porządek... Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą zostaną po nich buty i telefon głuchy tylko to co nieważne jak krowa się wlecze najważniejsze tak prędkie że nagle się staje potem cisza normalna więc całkiem nieznośna jak czystość urodzona najprościej z rozpaczy kiedy myślimy o kimś zostając bez niego. Nie bądź pewny że czas masz bo pewność niepewna zabiera nam wrażliwość tak jak każde szczęście przychodzi jednocześnie jak patos i humor jak dwie namiętności wciąż słabsze od jednej tak szybko stąd odchodzą jak drozd milkną w lipcu jak dźwięk trochę niezgrabny lub jak suchy ukłon żeby widzieć naprawdę zamykają oczy chociaż większym ryzykiem rodzić się niż umrzeć kochamy wciąż za mało i stale za późno Nie pisz o tym zbyt często lecz pisz raz na zawsze a będziesz tak jak delfin łagodny i mocny Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą i ci co nie odchodzą nie zawsze powrócą i nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości czy pierwsza jest ostatnia czy ostatnia pierwsza.

Gość gość
Wszystko bedzie dobrze, ulozy sie.

Gość gość
Ja ugrzęzłam w jakiejś ślepej uliczce zycia i nie wiem jak się z niej wydostać. Zadna błacha sprawa. Dlatego tak źle.

Gość gość
Czy samo moze się ułożyć, mam patrzeć i czekać, czy działać? Jak ruszyć z miejsca i wiedzieć co robić i czeho się chce?

Gość gość
Też czasem czujecie taką bezradność?

Gość gość
Czasami jest tak,że wydaje się jakby los się na nas uwziął, nic nam nie wychodzi...Też tak czasami mam... Staraj się myśleć pozytywnie, popraw sobie humor czymś co lubisz, np. idź do kina. A najlepiej wyżal się przyjaciółce lub tutaj:)

Gość gośćpuenta
Pocieszam, kimkolwiek jesteś