Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

patrzcie jak się kończy tolerancja w EUROPIE !

Polecane posty

Gość gość

zamach w Hiszpanii w metrze zamach w Londynie, zamach nr 2 belgia francja Niemcy niezliczone gwałty, zamachy, zycie w strachu

Gość gość
Dokładnie - tak to już jest na świecie. Trzeba iść na kompromisy, respektować europejskie standardy, rozmawiać, zmieniać prawo albo iść na wojnę.

Gość gość
Rescator555 dziś A kilkadziesiat lat wczesniej: zamachy IRA zamachy ETA zamachy Frakcji Czerwonej Armii Atak na wioske olimpijska w Monachium zamach braci Kowalczykow oczko.gif Rozruchy na tle rasowym w San Francisco na poczatku lat 90. A wczesniej tez nie bylo pod tym wzgledem spokojnie edytowano dziś x Aha, było niespokojnie więc sprowadzając do Europy mln ludzi obcych nam kulturowo, których można by nazwać najeźdźcami a nie jak nam wmawiają uchodźcami, poprawiamy bezpieczeństwo. Bardzo mądry argument z tych,,, a u was biją murzynów.

Gość gość
Dla Francji, UK i Niemiec - kara za kolonializm. Mimo wszystko Arabowie są przystojni, więc my się jakoś może odnajdziemy, gorzej z panami. Mądre europejskie kobiety sobie poradzą.

Gość gość
Rescator555 dziś gość dziś To trzeba ich bylo nie sprowadzac. W latach 60 i 70. Podobnie jak murzynow na plantacje w XIX w USA. Teraz jest juz po ptakach. x Żywię głęboką nadzieję, że PIS nie ugnie się przed Unią i nie zgodzi się na przyjmowanie tej dziczy, głosowałam na nich tylko dlatego. Nie potrzebuję 500+. nie potrzebuję mieszkania + czy tych innych rozdawniczych programów, ja chcę mieszkać i umrzeć w bezpiecznej Polsce. wolnej od muzułmańskiej dziczy. Nie mam nic przeciwko "normalnym" emigrantom, którzy chcą tu pracować i szanować nasze prawo, obyczaje i tradycje.

Gość gość
,, Mimo wszystko Arabowie są przystojni, więc my się jakoś może odnajdziemy'' xxxxxxxxxxxx Typowe myślenie dla polskich tępych pi.d, hooy z tym że ciapaci odcinają głowy żywcem innym bo tamci nie modlą się do bożka Allaha, nic szczególnego że kobiety muszą chodzić owinięte w czarne szmaty i nie mają żadnych praw, banalny jest fakt, że kobiety kamieniuje się za rzekome cudzołóstwo bo wystarczy nie dowód a samo PODEJRZENIE. No ale tępe Polki wolą tą brodatą dzicz, bo przecież są opaleni i mają takie cudowne, kakaowe oczy. Przez te k u r w y w Polsce będzie to samo się działo co dzisiaj w Londynie.

Gość gość
Akurat wiesz, co ja mam w głowie, za inne nie odpowiadam. Polacy są generalnie dennym narodem i nie powinni się wywyższać ponad inne nacje (też z Bliskiego Wschodu), nie wszyscy Arabowie to patologia i fanatyzm. Wielu emigrantów w Europie sporo sobą reprezentuje. Nie wiesz, czy wszyscy za punkt honoru postawią sobie zaszczepianie religii. Nie pozdrawiam.

Gość gość
Ciekawe jak ich rozroznisz? A potencjalny zmachowiec moze przyjechac jako turysta, zatrzymac sie w luksusowym hotelu i rozpieprzyc polowe miasta. I jak go powstrzymasz? x Wymień choć jeden taki przykład zamachowca-turysty, który rozpieprzył gdzieś pół miasta, przedtem zatrzymując się w luksusowym hotelu. :D:D:D

Gość gość
@20:55 Tak sprzedajno szmato, tłumacz sobie tą chorą miłość do islamistów. Ja jako Polak nie wyobrażam sobie, żeby w imię Chrustusa zabić kogoś innego albo wysadzić się w tłumie. A WSZYSCY muzułmanie stosują się do zasad Koranu - a ten twierdzi, że jeśli nie można zbrojnie podbić innowierców, to trzeba to zrobić podstępem, tzw. takija. Ciekawe dlazego bogate kraje arabskie typu Kuwejt nie przyjmują imigrantów z Syrii i Libii??? O tym już nie pomyślałaś, muzułmański worku na spermę??? Wszędzie na świecie trafiają się źli ludzie - czy to w Polsce, USA czy Japonii. Ale to co wyprawia się na Bliskim Wschodzie, gdzie wciąż mentalnie panuje tam średniowiecze, przechodzi ludzkie pojęcie.

Gość gość
Ciekawe jak ich rozroznisz? A potencjalny zmachowiec moze przyjechac jako turysta, zatrzymac sie w luksusowym hotelu i rozpieprzyc polowe miasta. I jak go powstrzymasz? x Wymień choć jeden taki przykład zamachowca-turysty, który rozpieprzył gdzieś pół miasta, przedtem zatrzymując się w luksusowym hotelu. :D:D:D

Gość gość
Spragnionym ciapatego pęta poleczkom polecam dokument ,,Darling i lowe ju'' (dostępny na YT). Może co niektóre zaczną myśleć tym swoim małym móżdżkiem.

Gość gość
@20:55 Denne to są polki, bo w całej Eurpoie macie opinię łatwych dziwek. Gorszą reputację mają tylko Ukrainki i Bułgarki.

Gość gość
20:55 - wiem o tobie tyle, że obrażasz ludzi, a piszesz o tym waszym Chrystusie. Nie jestem sprzedajną szmatą ani nie kocham żadnej konkretnej nacji. Wędruj sobie na wojnę z uchodźcami już dziś, bo prawdopodobnie ludność z Bliskiego Wschodu wkrótce będzie w przewadze. Katofanatyzm to takie samo zło jak wojujący islam.

Gość gość
I bardzo dobrze, że ruscy chcieli wybić Czeczeńców... Nie pamiętasz już, jak w ub. roku, przed walką Chalidova grano hymn Al-Kaidy? A on jeszcze dumnie tańczył. A jego kuzyna za co skazali? Czeczeńcy są niebezpieczni i powinni mieć zakaz wjazdu do Polski.

Gość gość
to było do pana z 21:05

Gość gość
@21:11 Będzie większością w Europie przez takich debili jak ty. Najlepiej pokornie pochyl swój pusty łeb do obcięcia, bo przecież to biedni uchodźcy i nie można ich obrażać. Jakby w mojej okolicy chcieli zbudować obóz dla uchodźców, to nie dopuszczę do tego, nawet kosztem wieloletniego węzienia. Nie chcę, żeby moje dzieci skończyły jak ten biedny chłopiec z filmu.

Gość gość
Europejczycy z Zachodu reprezentują inną postawę, tylko Polacy chcą wywoływać rozruchy.

Gość gość
Jestem Polka i muszę przyznać rację Panom. Polki, które bronią muzułmanów, to zwykłe idiotki, nie chcę użyć mocniejszych słów. Nasze babcie walczyły ramię w ramię z Polakami o wolną Polskę, a dzisiaj trwa nowa wojna. Nowa forma wojny, i to jest tak jakby sprawdzian dla nas jako narodu i odrębnie dla Polek i Polaków- czy będziemy na tyle odważni, by bronić siebie nawzajem i własnego kraju, czy będziemy zwykłymi sprzedawczykami... Polki, które tak piszą są naprawdę dla mnie zwykłymi sprzedajnymi idiotkami. Panowie, gwarantuję Wam, że nie wszystkie Polki tak o Was myślą, nie dajcie się sprowokować. To są osoby, które uciekały z lekcji historii, a swój wolny czas wolą poświęcić na bieganie po galeriach niż np. na zasięgnięcie wiedzy. Sorry, ale jeśli ktokolwiek pisze o swoim narodzie w ten sposób jest przegranym małym człowiekiem dla mnie.

Gość gość
Jesteś z KOD-u czy upośledzona umysłowo? Za zamach w Londynie też są odpowiedzialni Polacy?

Gość gość
@21:21 Wreszcie jakaś logicznie myśląca kobieta :) Może jeszcze nie wszystko stracone... A pos.anym obrończynion zadam pytanie: Ilu Latynosów, Hindusów czy Chińczyków dokonało na świecie zamachów w imię swojej wiary?

Gość gość
Pani z 21:21 - jeżeli do mnie pijesz, to zdawałam maturę z historii, co zresztą jest bez znaczenia. Jesteś patriotkę - spoko, ja nie. Polacy poza krajem nie uczą się języków obcych, przenoszą swoje światopoglądy, piją na umór, prezentują zachowania patologiczne i nie są pozytywnie konotowani. Tacy Arabowie z bliższego Wschodu, obrazowo mówiąc. O jaką Polskę walczyły te Polki? O taką, jaka mnie by nie satysfakcjonowała, o ponowne zaprowadzenie stanu sprzed wojny pełnego nierówności społecznych i fałszywej dumy narodowej. Za to zazdroszczę, jeżeli spotykałaś wspaniałych Polaków, z takimi obcowałaś na co dzień i z takimi wchodziłaś w związki; ja mam inne doświadczenia.

Gość gość
A tego przytyku co do galerii nie skomentuję. Ciekawe, która z nas bywa tam częściej, co zresztą też jest bez znaczenia dla kwestii zasadniczej.

Gość gość
@21:27 Typowe myślenie lewackiej szmaty - porównać pijących wódkę Polaków do obcianających głowy Arabów. BRAWO TY. A tak w ogóle to te studnia chyba skończyłaś.... doustnie - i to kilka razy, w ustronnym miejscu.

Gość gość
Przynajmniej nikogo nie obrażam, o studiach nie pisałam ani słowa. Do prostytutki mi bardzo daleko i nie po drodze. Chodzi mi o to, że Polacy nie widzą swoich wad, może też nie jesteście mile widziani w jakichś europejskich miastach? Czemu nie siedzicie w swoim umiłowanym kraju - Ci, którym historia i tradycje polskie są takie bliskie? Szkoda mi Europy, której muzułmanie szkodzą, ale taki jest bieg dziejów. A wy co robicie - atakujecie dziewczynę na forum zamiast iść unieszkodliwiać Arabów i innych Pakistańczyków.

Gość gość
Wszyscy mówią że arab to terrorysta, a w Norwegii gdzie arabów jest strasznie dużo, to zamach robi Norweg i nie na arabów, ale na swoich. Araby jak do tej pory w Norwegii nie dokonali żadnego zamachu. W Polsce podobnie, araby nie dokonały żadnego zamachu, ale Polacy już tak, chociaż w każdym przypadku bez poważnych ofiar, ale to tylko dlatego że nie są profesjonalistami.

Gość gość
Byłam w Norwegii i myślę, że to kwestia tego, że są bezpieczni finansowo. Mają zabezpieczony byt, więc nie zawracają sobie głowy szukaniem niuansów w religii i kwestiami etnicznymi. Zresztą dekady temu mnóstwo Pakistańczyków przybyło do Norwegii, więc już są zasymilowani.

Gość gość
https://www.youtube.com/watch?v=-DLzCK7kegs a ja sobie odswiezam stare wiadomosci o zamachu z 11 wrzesnia, pod koniec jest, jak w Palestynie kiedy ludzie zobaczyli w tv te rzez w USa, swiętowali na ulicach... Ci ludzie wszyscy sa z gruntu zepsuci i chorzy na łeb

Gość gość
To prawda, w Norwegii araby już wiele lat żyją i jest tam im dobrze. Ale w zeszłym roku jak pracowałem w stoczni w Norwegii to zwróciłem uwagę że chociaż w hotelu gdzie mieszkam jest mnóstwo arabów, to w stoczni nikt z nich nie pracuje. Zaznaczam że mówię o hotelach dla pracujących w stoczni.