Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

patrzcie jak się kończy tolerancja w EUROPIE !

Polecane posty

Gość gość
Też na to zwróciłem uwagę. Dlaczego oni tak nienawidzą europejczyków?

Gość gość
Hvem jobbet i verftet? Bare polske mennesker?

Gość gość
Dlaczego oni tak nienawidzą europejczyków? x nienawidza kazdego co nie jest muzułmaninem, dla nich kazdy nie muzułmanin zasługuje na smierc.. Jak dla mnie to sa po prostu ludzie na etapie, na jakim my bylismy z sredniowieczu, kompletnie cofnieci, tyle ze u nas chyba nawet wtedy nie było az takiej dyskryminacji kobiet. Oni uwazaja, ze kobieta nie ma duszy

Gość gość
Do 22:11 - a ja widziałam mnóstwo pracujących Arabów: w sklepach, w ochronie, jako kierowcy.

Gość gość
Oni podobno dopiero w drugim, trzeciem pokoleniu robią zamachy... Bo w końcu zaczynają się czuc juz obywatelami danego kraju, a na początku po przyjezdzie sa po prostu wdzieczni, ze moga pracowac i ze zarabiaja znacznie lepiej, itp. dopiero potem rosna wymagania, żale, i zaczynaja sie zamachy

Gość gość
To prawda, w UK, Francji, tak było. W Polsce to ich jeszcze mało i nic nie wskazuje żeby miało się to zmienić, więc nie siejmy paniki, ale też nie pozwólmy by zbyt duże ilości arabów osiedlały się w Polsce.

Gość zdrowomyśląca
Lawrence z Arabii - cudowny film; oto przykład, jak Europejczycy nigdy nie ingerowali w sprawy Arabów i nie naruszali ich terytoriów. A wy krzyczycie swoje nietolerancyjne hasła.