Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zepsuta klawiatura w telefonie. Czy opłaca się naprawiać?

Polecane posty

Gość gość

W moim telefonie nokia 225 dual sim poszła klawiatura po prawej stronie "3.6,9 i krzyżyk" bo upadł mi telefon jak biegłem, o dziwo nic więcej się nie stało.. czy opłaca się naprawiać klawiaturę patrzyłem na klawiatury do tego telefonu i cena jest przystępna ale nie wiem jak to wygląda w serwisie

Gość gość
Zadzwoń do kilu serwisów i zapytaj o cenę klawiatury + wymiana. Chyba ze zamówisz taniej w necie i samemu przełożysz. Pewnie sa na YT filmiki jak to zrobić.

Gość gość
telefon jak narazie jest bezużyteczny ponieważ mogę tylko odbierać połaczenia i wykonywac z numerów zapisanych, natomiast nie mogę wystukać już żadnego numeru ani napisać smsa , upadał mi już wiele razy a le dopiero teraz klawiatura poszła

Gość gość
myśle o wymianie na jakiegoś smartfona bo telefon jest lekko ograniczony jeśli chodzi o funkcjonalność ,

Gość gość
120 zł powiedział mi facet . Nieopłaca się po trzeba jakiś dyskwymeinić czy coś... :( dobra jeśli chodzi o smartfony jaki polecacie ??? mam na oku microsoft lumia 650 i HTC DESIRE 530 (bo ma najwięcej gwiazdek)