Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Talib

piesek do adopcji

Polecane posty

Gość Talib

Jak czytam na forum niektóre teksty to aż mi się niedobrze robi!!! Ludzie pozbywają się psów jak rzeczy. Mój pies jest dla mnie jak członek rodziny i co z tego że mieszaniec owczarka niemieckiego, jest słodki ma 8 miesięcy. Ja niestety jestem zmuszony oddać psa w dobre ręce ale naprawdę dobre. kocham go i pewnie jak to czytacie do tej pory to nasuwa się wam pytanie dlaczego koleś chce go oddać? odpowiadam, nie chcę! jestem zmuszony. Po pierwsze życie zmusiło mnie do zmiany pracy, do tej pory pracowałem na miejscu, osiem godzinek i w domu. teraz pracuje na dwu tygodniowych wyjazdach jako kierowca. Już od trzech miesięcy podrzucam psiaka to do rodziców to do znajomych ale ile można, już ich to męczy. raz wysłałem Talibka do hotelu ale... sami wiecie dwa tygodnie, troche to kosztuje. Mieszkam w bloku, a to po drugie, psiak pała energią i uwielbia długie spacery. Szukam mu dobrego, odpowiedzialnego pana i nowego domu. Zainteresowanych zapraszam do pisania na gmail,a grzegorzlen4@gmail.com tam prześle zdjecia swojego słodziaka.

Gość Talib
zapomniałem napisać. Biała Podlaska woj. lubelskie.

Gość gość
Talibek Kweli? moge zaadoptowac :D

Jak już będę miała własny kąt, to pierwsze co sobie sprawię będzie właśnie piesek :)