Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie na wakacje

Polecane posty

Gość gość

Pomocy!!! Chciałabym jak najszybciej ogarnąć jakiś fajny kierunek na wakacje, coś w fajnej cenie i dobrym miejscu. Jakieś pomysły?

Gość marika667
Zawsze można znaleźć coś dobrego na bookapart bo mają dogodne ceny. Ja w tym roku wybrałam ponownie Chorwację <3

Gość gość
W dobrej cenie jest na pewno Bułgaria i Chorwacja, też polecam rezerwować przez Bookapart, booking, czy airbnb (omija się prowizje)

Gość gość
Darłówko Wschodnie

Gość gość
Ja się wybiorę w jedno z miejsc, które widziałam w internecie. Zastanawiam się nad tygodniem w Maroko, bo ten poradnik mnie zachęcił: wyprawymarzen.pl/plany-podrozy/maroko-w-7-dni-ekscytujaca-przygoda-w-magicznej-krainie/

Gość gość
Jak masz większą firmę to może zgadaj się z ludźmi i pojedźcie z biurem gdzieś. Są nawet takie, które specjalizują się w wyjazdach firmowych, byłam kiedyś na czymś takim z nimi: bissole.pl/

Gość rebecca6
ja bym chciała pojechać do Hiszpanii, ostatnio przeglądałam sobie kwatery na Bookaparcie i coraz bardziej chcę tam pojechać

Gość gość
A może na Kanary? Teneryfa albo Gran Canaria? Mam tylko kłopot z transportem, bo wiem, że z Okęcia latają tam samoloty, tylko z mojej pipidówki pod Płockiem ciężko się tam będzie dostać.

Gość gość
Polecam województwo łódzkie okolice Zgierza. Znajduję się tam fajny ośrodek sportowy Malika z wieloma atrakcjami. Blisko jest sympatyczny Hotel Diament. W zajeździe serwują przepyszne jedzenie. http://hotel-diament.com.pl/