Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meggie9999

Rejestrator jazdy

Polecane posty

Gość meggie9999

Ostatnio coraz częściej widzi się, że ludzie montują w samochodach rejestratory jazdy/ruchu. Podoba mi się ten pomysł bo jednak daje to poczucie sprawiedliwości jeśli coś złego wydarzyłoby się na drodze. Stąd moje pytanie: Jaki rejestrator polecacie? Macie swoje typy?

Gość gość
Moge ci nagrać swoiego członka jak se masuie go renkom i jak wale konia razem z moim wujasem u niego w domu

Gość danutkaaa7
ja też ostatnio oglądałam te wideorejestratory w Teletorium i zastanawiam się nad kupnem któregoś

Gość gość
Dobre wideorejestratory można dostać na www.stopol.info Samu nich zamawiałam. Firma zajmuje się dostarczaniem elektroniki samochodowej, więc mają duży wybór dobrego sprzętu do samochodów. Polecam, jeżeli chcecie się w takie urządzenie wyposażyć.

Gość Romko32
Masz rację, jednak jest to pewnego rodzaju dodatkowe bezpieczeństwo w przypadku gdy ktoś będzie chciał nas oszukać w zakresie kolizji drogowej. Ja również na początku tego roku kupiłem rejestrator samochodowy A119 - VIOFO w sklepie aze.com.pl i jestem bardzo zadowolony z jakości obrazu FullHD, ma nieograniczony czas nagrywania, obsługuje kartę microSD do 128GB i jest niedużych wymiarów, także nie ogranicza widoczności. Fajny sprzęt za nieduże pieniądze i za to dużo większy spokój podczas jazdy.

Gość gość

Ze swojej strony mogę polecić navitel.com.pl/pl/devices/dvr/navitel-nr200nv - Dobry sprzęt, świetnie przygotowany sensor night vision, dzięki czemu nagrania w nocy jak dla mnie są tutaj najlepsze spośród wszystkich urządzeń z jakich do tej pory korzystałem jeśli chodzi o rejestratory. Jak dużo jeździcie w nocy to będzie dobra opcja.

Gość gość

Wszystkim osobom rozglądającym się za rejestratorami jazdy, kamerkami cofania i innymi tego typu gadżetami do samochodów polecam zajrzeć na stronę www.stopolgroup.pl Oni sprzedają wysokiej jakości rejestratory jazdy w całkiem niezłych cenach.

Gość elizza34

ja sobie kupiłam mikavi pq3 z dodatkową kamerką cofania, niedawno zdałam prawko i nie czuję się super pewnie za kierownicą, więc chociąz mam takie ułatwienie przy parkowaniu. Co do samego nagrywania bez zarzutu, video wyraźne, ne ma problemu żeby odczytać rejestrację

Gość gość

Poszukaj sobie w sklepie hadron.pl, link masz powyżej. Najlepiej po prostu przeczytać specyfikację każdego wideorejestratora i przyjrzeć się lepiej poszczególnym modelom. Jak człowiek się nie zna, to czasami musi poświęcić nawet kilka godzin na czytanie i szukanie wiedzy, bo inaczej po prostu nie da się kupić czegoś, co będzie ci odpowiadać.