Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wystawianie rzeczy na olx za darmo ?

Polecane posty

Gość gość

Wystawiał ktoś ?jesli tak to co i czy mieliście chętnych ?I czy tak zupełnie za darmo ?Widzę coraz więcej ogłoszeń na olx za darmo ,brał ktoś cos z takich rzeczy ?

Gość gość
Ja wystawiałam i ludzie brali - meble (regał, biurko), kosmetyki, zabawki, ubrania, akcesoria kuchenne. Rzeczy używane, ale naprawdę w dobrym stanie.

Gość gość
A nie uważacie że miło by było jakby za taką rzecz ktoś wam coś dał coś drobnego w podziękowaniu np czekoladę,coś dla dziecka ?Spotkaliście się z czyms takim że osoba sama z siebie coś wam za to dała ?

Gość gość
Ale jak wystawiasz ZA DARMO to nie po to żeby dostać coś w zamian, chcesz czekolade, bombonierkę, to napisz ze za 5-10zł i potem sobie kup.

Gość gość
wczoraj - jak wystawiasz to nie licz na takie rzeczy, podejrzewam, ze chcesz za cos co nie da sie sprzedac albo b trudno jeszcze jakies prezenty... równie dobrze mozesz w podziękowaniu ze ktos to od ciebie wezmie dac mu czekolade sama, albo piwo... w koncu transport tych rzeczy tez kosztuje... widywałam ogłoszenia czasem typu oddam kanape i dorzuce czteropak piwa za jej zabranie

Gość gość
no i mozesz tez dac w ogłoszeniu ze np. oddasz cos za paczke kawy, albo jak uwazasz ze jest wiecej warte, za wode rozmowną.. jak raz wzięłam za darmo monitor, chcieli paczke konkretnej kawy, i sie wymieniłam