Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dodo19i5

Grudnióweczki 2017

Polecane posty

Gość kacha1984
Folcia, co ja bym dała za taki kapuśniak :D na słodycze nie mam ochoty, ale ogórki kiszone to teraz po prostu moja pasja , z zamkniętymi oczami chyba rozpoznam firmę (polecam ogórki kiszone krakusa). a dziś mi się marzy taka prawdziwa kapusta kiszona :) chłopak powiedział, że na bank dziecko wyjdzie z kwaśną miną :D

Gość gość aaaa
Dziewczyny ja miałam ochotę na kapustę kiszoną i łazanki. Tak się tej kapuchy i surowej i lazanek najadlam ze biegunki dostałam i to takiej ostrej. Chyba przesadziłam.

Gość aniaaa33
Fiolcia88 to ja mam tak samo jak Ty :D mąż mi chce dogadzac i pyta co chce zjeść a ja ani słodyczy ani mięsa tylko warzywa zupy i makaron mogę jeść ale bez mięsa :D a przed wczoraj mnie naszlo na lody ale musiały być takie sorbetowe.... paranoja jakas:D

Gość Morelcia93
Cześć dziewczyny czy macie moze wszystkie facebooka ? Będzie łatwiej się komunikowac a ja założe grupe dla nas

Gość Fiolcia88
No jaja, na lody mam ochotę ale broń Boże śmietankowe, bardziej wodne hehe

Gość Morelcia93
Grupa to grudniówkowe mamy 2017 zapraszam serdecznie wszystkie przyszłe mamusie. Lepsza komunikacja dodawanie zdjęć

Gość Morelcia93
Zaczęłam 8 tydzień. Karta ciąży założona badania ok . Codziennie rano wymioty. U nas długie starania spowodowane były infekcją narządów męskich mojego narzeczonego. Antybiotyki przyjmował w styczniu a niedługo pozniej 2 kreseczki :)

Gość Przestraszona12
Hej Mamusie! Chciałabym do was dołączyć :) dowiedziałam sie 3 dni temu,że zostanę mama ! To moja 3 ciąża 1 - synuś (2latka) 2- poronienie w 8tyg :( 3 - obecna 5tc :))))) Strasznie sie boje po przeżyciach z zeszłego roku :( jestem przeziębiona i naczytałam sie tyle rzeczy w internecie,że cały czas panikuje.Byłam juz u ginekologa,żeby sie trochę uspokoić ... pije herbatki z cytryna i miodem,mleko z czosnkiem i miodem i dostałam lekarstwo które jest bezpieczne dla dzidziusia.Możecie mi powiedzieć czy któraś z was chorowała na początku ciąży ? W pierwszej ciąży w ogole nie chorowałam wiec strasznie sie boje :/ Pozdrawiam

Gość Martucha30
Dziewczyny,jutro bedzie 6 tyg+6 dni,czy powinien juz byc widoczny zarodek i serduszko?

Gość Fiolcia88
Mam pytanko, bo wydaje mi się ze przy pierwszej ciąży tak nie miałam i się zastanawiam. Czy czujecie ogólnie ze coś tam w brzuchu się dzieje, jakby bulgocze, ogólnie ze coś tam już macie? Nie wiem nawet jak to opisać. Ja wręcz już mam troszkę brzuch.... dziwi mnie to bardzo, w ogóle niektórych spodni nie mogę dopiąć :/

Gość 89
Przestraszona12 witaj nie stresuj się tak bo nic tak źle nie wpływa na Twoje bobo jak nerwy i nie czytaj neta ja też czytałam a to nie potrzebnie człowiek się nakręca, przeziębienie pod kontrolą lekarza nie jest groźne . Napewno wszystko będzie dobrze ciesz się ciążą a nie stresuj Martucha30 to zależy kiedy miałaś owulacje na ogół widać już serduszko ale jeśli nie to nie trzeba się stresować bo ciąża może być po prostu mniejsza Fiolcia88 ja się nie dopinam do niczego masakra mam chrzciny w niedzielę i dola bo nie wiem co włożę na siebie

Gość aniaaa33
I ja też mam taki wystający brzuszek już ;)

Gość Anna00
Mi strasznie bulgotało cały czas ale nie bylam pewna czy to może po prostu wzdęcia :) teraz już przeszło ale spodnie mnie już cisną trochę :/ Martucha30 u mnie serduszko biło w 6t3d ale w 6t1d był jeszcze tylko sam pęcherzyk wiec jeśli nie jesteś w 100% pewna daty to poczekaj jeszcze chwilkę żeby się nie stresować :) Z grupa fb świetny pomysł :) dołączam

Gość Morelcia93
Juz jesteśmy we 2 na grupie :) zapraszam reszte przyszłych mamusiek :) grudniówkowe mamy 2017

Gość Annaszz
Ja dolacze na fejsa chetnie ;) juz jestem w grupie styczniowki 2014 :) to teraz bedzie kolejna ;)

Gość szczesciara888
Heja dziewczyny, troszkę zamulam z aktywnością tutaj, ale staram się nadrabiać. Ja będąc na wizycie u ginekologa wprost spytałam o sprawy damsko-męskie, bo w końcu kto poradzi lepiej niż doświadczony lekarz, odpowiedział mi, że jeśli odczuwam dyskomfort, ból to muszę przestać niestety uprawiać seks natomiast kiedy wszystko przebiega w porządku to nie ma powodu sobie odmawiać :-) ...Szukałyście już może różnych darmowych upominków dla przyszłych mamusiek? Ja póki co znalazłam termoforek z pestek wiśni i dzisiaj dotarł do mnie :-) przyda się na moje bóle kręgosłupa, a później posłuży na koleczki dla maluszka :-)

Gość gośćjustyna89
Coraz więcej Was kochane! Ja niestety nie dołączę do tej grupy... @ przyszła.... Buziole dla Was i powodzenia. Jeszcze tu kiedyś zagladne do Was

Gość aniaaa33
No to ja też dołączam na fb ;)

Gość Annaszz
Szczesciara88 - gdzie znalazlas taki darmowy termoforek? ;) tez chce, podziel sie ;)

Gość aniaaa33
Dziewczyny ja narazie anulowalam prośbę o dołączenie bo widzę że stworzylyscie taka grupę że wszyscy mogą zobaczyć że do niej należę a niestety narazie nie chce się chwalić znajomym z fb że jestem w ciąży . Także jakby dziewczyna która ją zakładała mogła zmienić w ustawieniach żeby nikt nie mógł tego zobaczyć albo zmienić nazwę żeby odrazu nie mówiła o co chodzi to chętnie dołączę ;)

Hej Nie moge znaleźć tej grupy na fb.. U mnie dzisiaj dobrze, nie ma mdłości.. piję kawę i wybywam na zakupy. U Was też tak leje? my mamy już wodę w piwnicy :(

Gość Mononoke_30
Annna000 spoko :) :* poza tym zgadzam się z przedmówczynią - taka grupa powinna być ukryta, bo nie każdy chce się chwalić na fb że będzie miał bobo :)

Gość Mononoke_30
@Magda86m dziewczyny już chyba zmieniły ustawienia jak prosiłyśmy i teraz grupy nie da się znaleźć :D

Gość Morelcia93
Hej jeśli chodzi o grupę to zmieniłam ustawienia na tajna i nikt jej nie widzi wiec jesli teraz chcecie dołączyć to piszcie do mnie wiadomosc na fb Mirela Ruszczycka z Jastrzębie Zdrój a ja was bede dodawać

Gość Jagodowa123
Morelcia napisalam na fb

Gość annna000
Hehe dostałam powiadomienie ze z grupy zamkniętej zrobiła się "tajna" ale moj facet wczoraj sprawdzał i mówił ze nic nie było widac ze dolaczylam... Tez nie chciałabym żeby to było widoczne bo praktycznie w ogóle fb nie używam i nie chce żeby wszyscy dookoła wiedzieli

Gość kacha1984
mam nadzieję ze nadal będziecie tu zaglądać, bo ja jestem bezfejsowa. nie zostawiajcie mnie tu sameeeej :D

Gość aniaaa33
Ja tez napisałam ;)

Gość Fiolcia88
Szczerze to ja tez nie jestem za bardzo za fb, wiec mam nadzieje, ze ktoś tutaj zostanie :)

Ja chyba tez tu zostane :) Mdłości jednak są, wystarczyło wsiąść do auta, spaliny i płyn do wycieraczek zrobił swoje. Dodatkowo zimno jest i ludzie palą i śmierdzi.. :(