Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justynaa1980

CZY MÓJ MĄŻ MNIE ZDRADZA ?

Polecane posty

Witam. Mam na imię Justyna i czuję, że mój mąż mnie zdradza. Mam 37 lat i dwójkę dzieci. Jedno ma 10 lat a drugie 3 lata. Niestety po ciąży trochę przytyłam ( około 20 kg ). Nie podobam się sobie, ani mężowi. Nie mam czasu nawet na zadbanie, bo muszę opiekować się dziećmi. Jestem teraz na macierzyńskim i nie wychodzę często z domu, mam często depresję. Od 4 miesięcy między mną a mężem nie było w ogóle seksu. On pracuje jako przedstawiciel handlowy i często wyjeżdża w trasę bo taka jego branża. Ostatnio moja koleżanka widziała go z jakąś szczupłą blondyną, szedł z nią do drogiej restauracji. Na początku troszkę się wkurzyłam, ale potem pomyślałam, że to spotkanie służbowe. Wątpię czy ma z nią romans, bo mi mówił,że uważa blondynki za głupie. Ostatnio kiedy robiłam pranie wypadł mu notes z umówionymi spotkaniami z klientami. Zdenerwował mnie fakt, że nie było zanotowanego owego spotkania z tajemniczą blondynką. Bardzo się wkurzyłam. Czuję, że mnie zdradza. Nawet już nie chce ze mną się całować, wiem też, że przeszkadza mu moja waga bo często mi wypomina. Niestety nie mam czasu na siłownie i inne zabiegi kosmetyczne jak już wspomniała bo mam dwójkę dzieci i wole czas poświęcić na nich. Proszę pomóżcie mi bo nie wiem co w tej sytuacji zrobić. PS: Telefonu mu nie mogę przejrzeć bo gdy chciałam wejść mu w bilingi nazwał mnie grubą wścibską świnią i rozpłakałam się ..nie chciałam słyszeć następnych wyzwisk.

Zdradza, czy nie, jaki sens ma takie życie z drugą osobą? Już w tym opisie widać przemoc psychiczną ze strony męża. A domyślam się, że to wierzchołek góry.

Gość Artur292929292929
Rowerek stacjonarny - rozwiazanie na problemy z wyjsciem z domu. Jezeli uwaza blondynki za glupie to jest to wg niego idealna kandydatka do sexu bez zobowiazan.

Gość gość
Zdradza Cię głupia grubasko jeśli tak do Ciebie mówi.

Gość gość
Mój facet robi mnie dwa razy w dniu minimum ja już się mecze z tym A ty nie miałaś seksu przez cztery miechy masakra

Gość gość
Skoro wolisz czas poświęcić na dzieci a nie chcesz choć trochę poświęcić dla siebie, żeby schudnąć to po co piszesz? Przecież nie chcesz zmian. Nie rozumiem o czym ten temat jest.

Gość gość psycholog
Nie.

Szczyt taktu na trollowym forum. Pisać zwroty bezpośrednie dużą literą, z oznakami szacunku do odbiorcy... I jednocześnie przeplatać to "grubymi świniami". :D

Gość gość
Właśnie nie chcesz zmian A piszesz....

Gość gość
Schudnij

Taaa.... dobre rady... Schudnij, to będzie Cię tylko chudą zdzirą nazywać... :D Tam bardziej relacje trzeba zmienić, a nie tuszę.

Gość gość
weź się kobieto za siebie ale dla własnego samopoczucia a nie dla gbura który nazywa cie gruba świnia kobieto co ty z. im jeszcze robisz dzieci też się męczą bo z tego co piszesz to widać ze żadnego uczucia juz między wami nie ma a facet który 4 miesiące nie bzykal to abstrakcja a ta blondi to na bank jego k***wka

Gość Tak właśnie
"nie mam czasu żeby schudnąć" ja p*****le... I dlatego w Polsce kobieta po ciąży to gruba

Gość Tak właśnie
"nie mam czasu żeby schudnąć" ja p*****le... I dlatego w Polsce kobieta po ciąży to gruba świni a ja myślałem że tyję się od nadmiernego jedzenia a żeby schudnąć to trzeba mniej jeść i na to nie trzeba czasu a wręcz zaoszczędzimy go no i zawsze słyszy się jakie to Polki w domu zapracowane to przecież tyle wysiłku i spalonych kalorii przy tym ale zaraz coś mi tu nie gra skoro tak jest to z tej polki jakiś dziwny gatunek bo w innych państwach to takie mamuśki SIEDZĄ PRZED TV I SIĘ OBRZERAJĄ !!! więc nie okłamujcie się i spojżcie prawdzie w oczy że jesteście otyłymi użalającymi się nad sobą nierobami

Gość gość
"nie mam czasu żeby schudnąć" ja p*****le... I dlatego w Polsce kobieta po ciąży to gruba świni a ja myślałem że tyję się od nadmiernego jedzenia a żeby schudnąć to trzeba mniej jeść i na to nie trzeba czasu a wręcz zaoszczędzimy go no i zawsze słyszy się jakie to Polki w domu zapracowane to przecież tyle wysiłku i spalonych kalorii przy tym ale zaraz coś mi tu nie gra skoro tak jest to z tej polki jakiś dziwny gatunek bo w innych państwach to takie mamuśki SIEDZĄ PRZED TV I SIĘ OBRZERAJĄ !!! więc nie okłamujcie się i spojżcie prawdzie w oczy że jesteście otyłymi użalającymi się nad sobą nierobami

Gość gość
Dziecko najmlodsze ma już 3 lata !!! Niech ojciec tego dziecka Cie odciazy i w tym czasie idź na siłownię, na kawę , kosmetyczki cokolwiek !!! Zrob coś dla siebie. Nie obzeraj się... 20kg to dużo. Ale schudnac można. Zadbaj o siebie. Masz rodzinę? Wiedzą cio się dzieje?

Gość gość
Pewnie że cię zdradza,każdy na jego miejscu by zdradzał. Upaslas się,chodzisz jak kocmoluch,zaslaniasz się dziećmi bo tak najprościej, nie masz zamiaru wziąć się za siebie i dziwisz się że cię zdradza? Spójrz w lustro i zadaj sobie pytanie dlaczego on mnie zdradza?, Ogarnij się bo za chwilę spakuje bety i pomacha na dowidzenia.

Dziewczyny, dziękuje Wam za rady; ( Niestety mam małe mieszkanie i nie mam za bardzo pieniędzy na taki rowerek stacjonarny . A tu jeszcze idzie wiosna trzeba dzieci ubrać, nakarmić itp. Wiem, że nie lubi blondynek bo mówi, że puste, ja sama mam rude. Co do męża to on wiecznie nie ma czasu nawet dla mnie i dzieci, mówi, że ciągła praca go wykończy i jest zmęczony. Kiedy otrzymuje jakiegoś sms a ja pytam od kogo on zawsze, że jestem jakaś dziwna, że operator siedzi z nowa ofertą napisał...dziwne. Sama nie wiem co mam robić .

Gość gość
Może nie jedz jak swinia to z*****asz

Gość gość
Schudnij i zobaczymy reakcje.

Łatwo wam powiedzieć, im jestem starsza tym trudniej mi schudnąć do tego trzeba wprowadzić odpowiednią dietę, nie wiem czy podołam ;C. Chce mi się płakać kiedy uświadamiam sobie, że on mnie zdradza z tą szmatą. Nawet nie mam motywacji

Ale cham.:O i ewidentnie wyzywa sie, stosuje przemoc psychiczna wobec Ciebie-to ze przytylas pare kg nie usprawiedliwia jego zachowania. :o Pisza glupoty, tu najwiekszym problemem nie jest Twoja nadwaga, tylko jego zachowanie. Martini84 szczegolnie w poscie dziś ma racje, zgadzam sie w 100%.:)

Gość gość
On już Cię nie kocha moją droga

Gość gość
justynaa1980 dziś Spokojnie zejdziesz z wagi, ale jedz zdrowo i zacznij wychodzić na spacery do parku wieczorami, kiedy mąż jest w domu i może się zająć dziećmi. Na niektórych dietach możesz jeść ile chcesz, ale to co możesz i szybko schudniesz. Schudnij dla siebie, a nie dla niego. Poprawienie wizualne, jeśli nie masz czasu i pieniędzy na nowe ubrania to idź do krawcowej, ona Tobie tak przerobi ubrania, że zakryje tuszę. Wyrwij się raz z domu do fryzjera, zrobić fajną fryzurkę, odżywisz kolor farbą. Pomaluj i wypiłuj sobie paznokcie w domu, tylko, że to nie załatwi problemu z mężem, jedynie co to pewność siebie wzrośnie i będziesz potrafiła odpowiedzieć i dociąć mężowi, że mu się buzia zamknie. Polecam fajną książkę technika uwalniania.

Gość gość
Justynko najważniejsze, żebyś sobie się podobała i akceptowała :)

Gość gość
Twój mąż przysięgał w zdrowiu i chorobie więc jego zachowanie jest nie na miejscu :o

Gość gość
Idź do programu zdrady do Damiana

Gość gość
Może nie jedz tyle smalcu

Większość piszących tu, siedzi przed komputerem i wygania autorkę na rower... I za naprawę związku się bierze cudzego, zamiast swojego... Szczyt hipokryzji. To nie jest pomoc. To jest pastwienie się.

Gość gość
Wątpię czy jej schudniecie coś zmieni...