Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomóżcie!! co zrobic? dac mu szansę czy nie wierzyc w jego kolejne zapewnienia?

Polecane posty

Gość gość

Facet z którym się spotykałam, znów zaczął się do mnie odzywać i pisac ze mu zależy na mnie, pomóżcie co mam zrobić:/ zignorować go? Ja czuję cos do niego ale boję się ze to jest jednostronne uczucie i on ze mną gra:(

Gość gość
Albo liczy na seks albo jest sam i chce wrócić do Ciebie. Chociaż podobno do tej samej wody sie drugi raz nie wchodzi. Możesz rozeznac o co mu chodzi ale z dystansem

Gość gość
długo nie mieliście kontaktu? jestem facetem i powiem Ci że potrzebuje uczucia żeby odezwać się drugi raz do kobiet

Gość gość
Spotykalas sie I dlaczego to sie skonczylo? Urwal nagle kontakt a teraz sobie przypomnial I znowu pisze do Ciebie? Nie wierz mu, gdyby mu zalezalo to nie zakonczylby znajomosci. Moze nie wyszlo mu z Inna panienka albo szuka seksu I mysli ze chetnie mu dasz d...y. Tak czy inaczej jestes jedna z jego opcji. Olej go, jam mu dasz szanse to bardzo prawdopodobne ze bedziesz cierpiec, jak pozna Inna to znowu Cie oleje.

Gość gość
myślę że warto, każdy z nas zasługuje na miłość, każdy z nas popełnia błędy, ale nie każdy się na nich uczy! dając szansę komus dajesz ją również sobie

Gość gość
autorko co było powodem zerwania znajomości i kto to uczynił?

Gość gość
gość dziś długo nie mieliście kontaktu? jestem facetem i powiem Ci że potrzebuje uczucia żeby odezwać się drugi raz do kobiet W sumie cały czas mamy ale on ma kogoś od niedawna, ale napisal ze nadal czuje coś do mnie i sam nie wie jak się mu z tamtą ułoży :/ trochę czuje się jak jakaś rezerwowa w razie jakby mu nie wyszło z tamta :( nie wiem czy wierzyć w jego słowa...

Gość gość
gość dziś odpowiedź: Sam chcial zakończyć to bo poznał kogoś innego ale chce utrzymywać kontakt i utrzymywaliśmy do tej pory ale właśnie boje się ze on tylko gra ze mną o ze właśnie jestem rezerwowa w razie jesli jemu nie wyjdzie z tamtą (bo jest z kimś innym) ale jednak napisal mi ze do mnie cos czuje i cos go przyciąga...

Gość gość
Powodem bylo to że poznal jakąś inną a mimo tego ze z nią jest napisal ze mu zależy...ale czasem mysle ze napisal tak tylko a to puste słowa...i tak się mną bawi :(

Gość gość
A ile lat macie? Zachowanie dzieci

Gość gość
Ja mam 18 skończone a on ma ponad 30 :/ wiem ze duża różnica i część z was uzna że pewnie jestem za młoda dla niego albo gorzej ze lecę na pieniadze ale nic z tych rzeczy, liczy się on to jaki jest jak się przy nim czuje, bo czułam się naprawdę bezpiecznie

Gość pomoc na sygnale
Wybacz, ale trochę to żałosne "sam nie wie jak mu się z tamtą ułoży"... Jesteś rezerwową, bardzo dobrze czujesz. On żeruje na twoim uczuciu, strasznie to niedojrzałe i wyrachowane-zastanów się, czy chciałabyś rzeczywiście być z taką osobą... Trudno tu napisać coś pozytywnego w tej sprawie, bo fakty są jakie są. Ale decyzja należy do ciebie. Powodzenia

Gość gość
Take, wlasnie, jestes rezerwowa. Jakby cos czul do Ciebie to by nie zwiazal sie z Inna! Proste. On Cie mami pieknymi slowkami ze mu ,,zalezy", jak mu z tamta nie wyjdzie a bedzie chcial por...c to zglosi sie do Ciebie. Napisz mu ze nie bedziesz jego rezerwowa (pokazesz ze masz tego swiadomosc ze on pogrywa) I ze nie zamierzasz z nim utrzymywac kontaktu. Noi badz konsekwentna, nie odpisuj jesli bedzie sie dobijal do Ciebie. Zakoncz definitywnie ta znajomosc, jesli odetniesz sie to dopiero otworzysz sie na milosc, nowe znajomosci...

Gość gość
pomoc na sygnale dziś odpowiedz: Cały czas tak czuje i myślę ze traktuje mnie jak kogoś w rezerwie, w razie jeśli nie wyjdzie mu z tamtą, później mogłabym cierpieć przez to wszystko tez, jeśli znów się zaangażuje i nadal będę wierzyć w każde jego słowo...

Gość gość
gość dziś odpowiedź: Dziękuję za radę, ja staram się widywać ze znajomymi jak najczęściej i odrywać się od tego żeby zapomnieć po prostu i myśleć na przód a nie cofać się i przez to wszystko zawalić szkołę, nie jeść itp

Gość gość
Badz silna, jemu nie odpisuj a najlepiej zablokuj go wszedzie zeby nie korcilo Cie, zapomnij o nim. Zyj swoim zyciem, jeszcze poznasz kogos, zakochasz sie.

Gość Alisssa
Jestes jak zbity pies. Pobity ale zawsze wraca do wlasciciela ;)

Gość gość
Jesteś głupia i naiwna. Traktuje Cię jak koło zapasowe.

Gość gość
gość wczoraj odpowiedz: Staram się żyć swoim życiem, spotykam się ze znajomymi poznaje nowych ludzi, byleby tylko zapomnieć. to jeszcze nie przeszło co do niego czuje ale staram się zapominać żeby pozniej przez to nie cierpieć.