Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

baby przytyjcie cos bo nie mozna na was patrzeć

Polecane posty

Gość gość

wychudzone szkapy jeszcze się odchudzają

Gość gość
Jestem chuda i jakos nie zauważyłam, żeby faceci nie mogli się na mnie patrzec:D wrecz przeciwnie:D Wiosna idzie, zabieraj tłustą dupę sprzed komputera i zrób cos ze sobą

Gość gość
gość dziś ja nie mogę na takie patrzeć chude, wychudzone tylko takiej aż się prosi kupić hamburgera bo zaraz padnie z wycieńczenia.

Gość gość
nie mam tłustej d**y wychudzona szkapo przytyj coś bo zaraz znikniesz

Gość gość
nie dosć, że nie zdrowa jest taka sylwetka to jeszcze chuda szkapa nic z tym nie robi

Gość gość
Widze ze strasznie cie grubasko zżera frustracja, że aż musiałas założyć o tym temat i trzepać post za postem:D A doopkę mam drobną ale sterczącą i krągłą jak jabłko bo ostro ją pompuje na siłowni. Ahh wiosna idzie, czas będzie zrzucić kurtki i płaszcze i zaczną się usmiechy i komplementy facetów:) Jak masz faceta to pewnie tez odwraca się za zgrabnymi laskami, domyślam się ze stąd ta zajadłość i zazdrosc:)

Gość gość
Nie zgadłaś jestem facetem zadbanym i nie mogę na takie wychudzone szkapy patrzeć.Masz sterczącą d**e jak prostytutka, a nogi takie chude i brzydkie, że musiałby wydarzyć cud żebym się za tobą oglądnął.

Gość gość
duża dupa wygląda obrzydliwe nie wiem jak może się coś takiego podobać fuuj

Gość gość
nie znam nikogo kogo kręca kilogramy u mnie w robocie ceni sie zdrowy tryb życia nawet w cv dobrze jest to umiescic jako hobby grubasów nikt nie promuje a brube baby sa same chodzby by sie im różne głupoty do głowy wkładało

Gość gość
lubię takie przy kości niewiasty , schrupał bym je mmm

Gość gość
pisz dalej gruba frustratko hahaha, ale grubasy są żałosne:D

Gość gość
jestem facetem i szukam kobitki z ciałkiem

Gość gość
z drugiej strony ci grubasi sa nieco weselsi biorą wszytsko na mniej poważnie to jest prawie reguła

Gość gość
gość dziś chude szkapy są aseksualne idź do mcdonaldu zjedz hamburgera bo zaraz padniesz.

Gość gość
19.48 to u mnie w pracy same kluseczki ja tez do chudzin nie należę hahhhahahaaaaa

Gość gość
Grubaski może nie sa fajne ale umięśnione babochlopy z siłowni jeszcze gorsze , zylaste babsko jest poprostu OHYDNE , te wszystkie fit kobiety wyglądają jak mutanty z penisem w gaciach , najlepsza jest poprostu naturalnie szczupła dziewczyna

Gość gość
chude szkapy są załośne przecież piszę, że jestem facetem nawet w ankiecie sie pytali mezczyzn jakie kobiety pociągają wiekszość wybrało przy kości z ciałeczkiem.

Gość gość
Szczupła czyli jaka? Wstaw zdjęcie.

Gość gość
te młode kobiety 19-25 rzeczywiście sa mega szczupłe ja tez kiedys taka byłam ale to dawno i nieprawda potem to troche się zmienia jest mi to nie az tak nie rekę jak kiedys myślałam z czasem wszystko się zmienia

Gość gość
nikt nie ceni chudych szkap taki tryb jest nie zdrowy potwierdzają to badania naukowe.

Gość gość
gość dziś zgadzam się 100% prawdy zero kobiecości dotykasz chłopa nie kobietę.

Gość gość
19.53 tj teoria praktyk wyglada tak że panowi i ci co maja lat 20-30 i duzo wiecej prowadzaja się z Paniami o BMI poniżej 19-20 tez sprawdzone naukowo

Gość gość
gość dziś właśnie o takie mi chodzi zero kobiecośći jeszcze się katuja na siłowni i jedzą bardzo mało.

Gość gość
gość dziś nie chodzą bo takie są aseksualne no chyba, że masz skłonośc***edofilskie to mogą się takie podobać prawdziwy męski facet ogląda się za kobietami z ciałkiem tzw. tłuszczykiem.

Gość gość
Myslisz, że im więcej razy napiszesz, że grubasy się komuś podobają to stanie się to prawdą? Nie dosc że gruba, to jeszcze tępawa:D To dopiero turbo połączenie:D Miedzy nami jest taka róznica, że ja swojej atrakcyjnosci nie musze udowadniac wpisami na forach, wystarczy ze wyjde do ludzi:)

Gość gość
baba przy wzroście 165cm powinna ważyć z 60kg nie niżej.

Gość gość
ile razy mam ci powtarzać, że jestem facetem tutaj jeszcze inni się wypowiedzieli który kręcą tylko kobiety z ciałkiem? umiesz czytać ze zrozuminiem tępaku? jesteś chuda i wbij sobie do głowy przytyj bo zaraz padniesz

Gość gość
Ja przy 170 waze 62 tylko ze u mnie tego za bardzo nie widać bo mam grubą pupę i mocna chuda talię

Gość gość
baby po siłowni wyglądają źle po prostu aseksualne, mało kobieco bardziej na macho który katuje się co chwile na siłowni bo chce być najlepszy.

Gość gość
To czemu takich grubych nikt nie chce ? Wiadomo patyki nie sa też mega fajne ale średnie chociaż powinny być te kobiety a nie jak nie patyk to znowu słoń