Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

baby przytyjcie cos bo nie mozna na was patrzeć

Polecane posty

Gość gość
takie chude nazywam nasze szkapy

Gość gość
gość dziś To schudnij z d**y chuda talia wygląda aseksualnie, zero kobiecości takie baby nie podobają się i nigdy za takimi się oglądnę.

Gość gość
A mi sie podobają takie chudziutkie. Są śliczne. :) Ale boje sie do nich zagadać. Bo jeszcze, odpukać, zaiskrzy i trzeba będzie ją przelecieć. Przecież jak jej wsadze to jej miednice rozerwie i nogi odpadną :(

Gość gość
mocno chuda talia to najbardziej mnie obrzydza fuuujjj ale musisz być obrzydliwa wiesz tępaku, że jest to nie zdrowe? tak samo jak przy otyłości?

Gość gość
nieeee no, przeciez to absolutnie nie ty tępaczko pisałas te wszystkie wpisy:D nagle w ciągu 5 minut tylu wielbicieli sadła wyszło z piwnic i zapragnelo sie tym podzielic ze swiatem:D Wiosna idzie, pilnuj locho swojego faceta zeby nie wychodził sam na miasto:D

Gość gość
mówie o średnich, a nie wychudzonych pannach po siłowni.

Gość gość
strach taką etiopię bzykać bo się może rozpaść na kawałki i nie wiadomo jak to złożyć potem

Gość gość
"Chuda talia wygląda aseksualnie " Ty masz nasrane we łbie chuda talia jest największą oznaką kobiecości pustaku, Tak samo jak szerokie barki u faceta sa największym symbolem męskości , mężczyźni najczęściej patrzą u kobiet na nogi i talię , talia powinna być szczupła a nogi długie taka kobieta to okaz zdrowia w podświadomości samca

Gość gość
ide bo zaraz padne, o czym tu gadac z lochą, która nawet zamiast mózgu ma tłuszcz:D

Gość gość
jak widze taką panne po siłowni wychudzoną to mnie bierze na wymioty fuuj gość dziś JESTEM FACETEM TĘPAKU CHUDE SZKAPY NIE SA POCIĄGAJĄCE I NIGDY NIE BĘDĄ.

Gość gość
stawiam, że to jakiś prawik. Lecę się zatłuścić, żeby stracić powodzenie. Misterny plan :D Napisz jeszcze, że kobiety z długimi włosami są aseksualne.

Gość gość
chuda talia jest aseksualna i nie kłóć się ze mną pustaku

Gość gość
Zalezy co autor rozumie przez pojecie chuda i gruba.Bo zarowno ani przesadnie chude "wieszaki", ani bardzo grube,wrecz chorobliwie otyle kobiety nie wygladaja za dobrze.

Gość gość
20,10 to Ty szczęsciarz jesteś bo tych z saadłem jest zdecydowana wiekszość do wyboru do koloru

Gość gość
nogi powinny być masywne talia nie za chuda.

Gość gość
Jezus ale durny temat , ale idzie sie pośmiać że

Gość gość
A ja bzykałem kiedyś taką chudą. Trzymałem za nogi, to jej nie odpadły ;) Ale jak sie spuściłem - to pękła :(

Gość gość
chuda talia nie jest oznaką kobiecości tępaku wszystko co chude wygląda źle

Gość gość
Tak chuda talia jest aseksualna za to bycie tłusta swinia nie jest aseksualne hahaha xd

Gość gość
gość dziś właśnie takich już nie ma albo są za chude albo za grube jak słonina średnie są ale po 30tce ale u takich nie mam szans bo nie lubią młodszych.

Gość gość
wygląda jak wieszak i to ma być oznaka kobiecości ? przytyj szkapo bo zaraz się rozlecisz

Gość gość
Właśnie większość Polek ma taką figurę trochę grubsze uda i cienka talia , mało jest grubych loch i chudych jak wiór patykow najwięcej jest średnio szczupłych

Gość gość
najlepsze są średnie o wadzę 60kg przy wzroście 165 z tłuszczykiem.

Gość gość
hehe sama zapisalam się na silownie miesiąc temu. Boże jakie ja tam widzę figury to zazdrość mnie zzera. Wysoka dziewczyna z szerokimi biodrami wąska talia odstajacym tyleczkiem a jak ma jeszcze cycka to super. Dziewczyny które chodzą na siłownię maja bardzo jedrne ciala(te co dłużej ćwiczą) Piękny kolor skory bo zazwyczaj się zdrowo odżywiają i ładna cerę. Jak wiadomo na siłowni większość facetów to przystojniacy którzy słonia się na widok takich dziewczyn.Nikt mi nie w mówi ze to nie atrakcyjne ;) A ty to pewnie ten od dziewic jesteś bo nawet sposób pisania masz podobny :p idź stad. Żadnej kobiety nie interesuje zdanie prawiczka

Gość gość
gość dziś właśnie takich nie ma są za to bardzo szczupłe, wychudzone zróbcie z tym bo nie można na was patrzeć fuuuuj.

Gość gość
puszyste fajnie ujeżdżają

Gość gość
Wszystko z umiarem bo jak widzę mięśnie u kobiety to też mnie to obrzydza kobieta powinna być szczupła a nie umiesniona , to facet powinien byc umiesniony

Gość gość
Tylko 30tki mają ciało jakie powinna mieć kobieta poniżej to wychudzone szkapy.

Gość gość
no właśnie czy ta z linku to szkapa? Oświeć nas bo nie wiemy :(