Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w szoku jak moja koleżanka ubrała się dzisiaj do pracy

Polecane posty

Gość gość

Ma 37 lat więc nie jest już młoda. A ona przyszła do pracy ubrana w czerwone trampki Converse, niebieskie dżinsy, bluzkę z jakimś nadrukiem i na to szary kardigan... Pracujemy w biurze, nie obwiązuje nas sztywny dresscode, a w piatki mamy casual friday, ale mimo wszystko byłam zażenowana. To nie przystoi 37 letniej kobiecie ubierać się jak nastolatka. Powinna ubierać się adekwatnie do swojego wieku, a nie na siłe odmładzać ubiorem :O co prawda jest wysoka i szczupła, ale przesadziła :O jeszcze dżinsy i bluzka z głupim nadrukiem ujdą w tłumie.. ale czerwone trampki u prawie 40stki? :O

Gość gość
f**k a ja właśnie kupiłam sobie różowe trampki, bo były przecenione na niecałe 5 eurosów! Chyba je wyrzucę, bo mam już 31 lat i mi nie przystoi! :D

Gość gość
A mi się zdaje, ze boli Cię to z azdroscisz aż założyłam z tego tytułu topik. Nie jest Ci wstyd?

Gość gość
Ale jesteś głupia i ograniczona... wkurzają mnie tacy ludzie. Mam nadzieję, że to prowo, chociaż wiem, że niestety tacy istnieją... Zajmij się swoim ubiorem plotkaro.

Gość gość
Zalozylas*

Gość gość
Kuzwa,ja tez ostatnio kupilam sobie rozowe Conversy,t-shirty bardzo lubie,a 3 dychy juz na karku.I co,mam utopic sie ze wstydu i rozpaczy?:-) Glupszego postu autorka nie mogla wypocic.

Gość gość
niech każdy chodzi w czym chce i w czym czuje się dobrze, nic nikomu do tego

Gość gość
ja kupiłem sobie conversy za 50 euro biedaczki cebulaczki

Gość gość
Kobieto :-( Ja mam 43 i chodzę w jeansach. Nie wypada ? Ile Ty masz lat, że takim zaściankiem zalatujesz ??

Gość gość
A ja mam 62 i też chodzę w dżinsach i trampkach!!!

Gość gość
nie chodzi mi o dżinsy. Chodzi mi o czerwone trampki. Wygląda to komicznie. Stara baba a butki jak u gimnazjalistki. Mogłyby już białe być albo czarne. A nie czerwone.

Gość gość
W szoku jest ! Biedactwo ! :-D

Gość gość
Żałosna jesteś, Autorko. Te, jak piszesz, "stare baby" zostają w tym wieku mamami. Na kilometr czuć wścibską plotkarę.

Gość gość
w tym wieku to jeszcze młoda dupa

Gość gość
jak się ubrała?

Gość gość
nie jestem autorka no ale nie przesadzajmy...jaka młoda dupa :o toc to juz starsza baba. Co nie znaczy ze nie może się tak ubierać :)

Gość gość
Przecież to jeszcze młoda osoba , ja mam 46 i wcale nie czuje się staro no i nie wyglądam , to mam się ubierać jak stara reszla , krótka trwała i moher , ty jesteś jakaś dziwna autorko

Gość gość
Są takie 40tki, że mają figurę i zadbaną twarz, lepiej niż nie jedna 20tka. To niby czemu nie moga założyć dżinsów, trampek i koszulki, a np. taka 100kg 20-latlka to może?

Gość gość
Wstrętna jesteś, od takich osób jak ty zawsze trzymam się z daleka. A koleżanka z pracy widać ma dystans do siebie, pewnie też jest wyluzowana i sympatyczna.

Gość gość
wiek zobowiązuje :O w pewnym wieku po prostu nie wypada odmładzać się na silę. Koleżanka mogła ubrać np baleriny. Albo białe adidasy jak już chciała na sportowo.

Gość gość
najlepsze do wyrka są 40+

Gość gość
Czerwone trampki odmładzają? I jeszcze na siłę :D Jprd ale ludzie są podli i durni :O Wolę po stokroć zwierzaki

Gość gość
Zacznij leczenie, skoro czerwone trampki u 37-latki wywołują u ciebie taki szok :D:D:D

Gość gość
Mogła także ubrać czerwone, skoro regulamin w pracy nie wyznacza sztywno, że trzeba elegancko, to każdy MOŻE założyć to na co ma ochotę, oczywiście w pewnych granicach, czyli np. wiadomo, że ktoś nie przyjdzie do biura w bikini... Ale w czym niby są gorsze czerwone trampki niż białe czy czarne, to nie rozumiem...

Gość gość
łykacie jak pelikany, a to prowo :D a koleżanki trampki mi się tak spodobały, że sama sobie kupię takie same i będziemy w nich razem w piątki do pracy przychodzić :D

Gość gość
Spoko. Mózgu nie kupisz, to chociaż trampki.