Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce Cię już znać

Polecane posty

Gość gość

Dałaś duupy jako potencjalna partnerka, nie nadajesz się z takimi zachowaniami

Gość gość
Fajnie,Ty też się nie nadajesz...

Gość gość
do kogo to? bo ja cię nie znam na 1000%

Gość gość
cel uświęca środki?

Gość gość
Potencjalna partnerka powinna dawać du,py wiec w czym problem

Gość gość
A konkretnie chodzi o to, że jakbym miał problem to ona by się zmyła. No i co to za pożytek z takiej kobiety. Powinna wspierać a nie dobijac. I nie chodzi mi o alkoholizm, cpanie itp. Pokazała jaką jest

Gość gość
Mogę ja kochac ale rozsądek mówi że dała by mi popalić jeszcze nie raz i szkoda nerwów

Gość gość
mówi ten który jej to wszystko zapewnił, prawda przyznaj się sam przed sobą... wspierałeś czy dobijałeś?

Gość gość
Chciałabym Cię poznać Autorze....

Gość gość
Nie możesz wiedzieć kto jakim by był partnerem i co by zrobił. Chyba w ten sposób usprawiedliwiasz swoje braki.

Gość gość
2:12 Po co?

Gość gość
2:34 To właśnie zrobiła o czym pisze

Gość gość
Nie widzisz różnicy? Nie jest Twoją partnerką, więc nie możesz od niej oczekiwać pewnych zachowań. Kim zatem jest dla Ciebie? Jesteście przyjaciółmi? W takim razie zawiodła jako przyjaciel. Jesteście znajomymi? To tylko jej dobra wola, żeby Cię wspierać. Przemyśl na spokojnie sytuację, bo wydaje mi się, że nie jesteś obiektywny w swoich ocenach.

Gość gość
Nie ważne, wydawało mi się że mnie kocha, ale coś takiego świadczy o czymś zupełnie innym. Więc związek czy relacja z kims co ma cie w dupie nie ma najmniejszego sensu

Gość gość
Jeżeli nie będziesz rozmawiał z drugim człowiekim nigdy nie będziesz miał pewności. Z jednym się zgodzę. Nie ma sensu budować jakiejkolwiek relacji z kimś kto ma człowieka w czterech literach. Życzę mądrych decyzji. Dobranoc.

Gość gość
Cos takiego czyli co?

Gość gość
Dała mu popalić i .. zamknęła okno

Gość gość
Autorze juz pomijając twoje patologiczne słownictwo to wez moźe załate to z adresatką na żywo bo niedobrze sie robi od takich tematow.Boze jak ja nie rozumiem takich chorych zwiazkow.s

Gość gość
Dobrze. E.

Gość gość
Ciekawe jakie autor dał świadectwo miłości. Oceniać kogoś jest bardzo łatwo.

Gość gość
No ciekawe

Gość gość
Pewnie Autor to jakiś roszczeniowy książę. On wymaga wszystkiego a od siebie nie potrafi dać zupełnie nic. A niech sobie tu skamle, nie żal mi takich, bo pewnie prawda jest zupełnie inna niż on ją tu przedstawił.

Gość gość
Jeżeli bystra babka po przejściach szuka faceta do związku, i niestety zauważa, że co drugi dzień wali od niego przetrawionym alkoholem, trzy minutowy sex raz na kilka dni to szczyt jego fantazji, to taka bystra babka nie będzie inwestować w niego swojej uwagi i czasu. Mało tego gościu ma tak wyżarty metylem mózg, że pomimo tego, iż został kopnięty w d**e uważa, że to jego decyzja. Problem z oceną sytuacji koleś. Ktoś pierwszy nie chciał cię znać, z tą miłością to ci się tylko zdawało, i uwierz ona nawet nie pamięta już jak masz na imię. Było kilku po tobie, młodszych i zdolniejszych.

Gość gość
Znam takich facetów. Gościowi się bardzo dużo zdaje. Typ mały manipulant s*******nek. Teraz bierze na poczucie winy. Nie wie jak szybko go rozgryzła. Jego n i b y problemy, od których się odcięła i nie zdała egzaminu. Problem to on ma jeden. Udawanie kogoś kim nie jest. Non stop. Nawet teraz.

Gość gość
Masz rację, lecz wcześniej Ty pokazałeś jaki jesteś zabierając to na czym mi zależało, bo musiałeś. I tak najlepiej jest powiedzieć, a potem wymagać wsparcia. Ale nie szkodzi, daj buziaka, nastepnym razem postapimy inaczej ❤️ lepiej :)

Gość gość
AMEN!

Gość gość
Leć do tej swojej ukochanej co w chwilach slabości nazywa cie od najgorszych i przeklina w myslach, ona cie naprawde kocha ❤️