Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość argerkaaa

mój facet sypia w weekendy u ex żony

Polecane posty

Gość gość
moja koleżanka w trakcie rozwodu zaszła w ciażę z mężem tzn on miał już inną z która oficjalnie byl i mieszkali razem a z żoną był w trakcie rozwodu i zrobił dzieciaka tej z która sie rozwodził.i ona jest taka wyrafinowana, chciała żeby do niej wrócił ale nie wrócił, rozwiedli się i kilka dni po rozwodzie urodziła synka.Zreszta chłopczyk jest bardzo ładny, do ojca podobny i będzie z niego ciacho.

Gość argerkaaa
Właśnie jego ex też jest sama ...ciągle niby kogoś poznaję ale nikt na stałe no i właśnie tak samo SMS telefony i tak cały czas ....boję się ze to za duzo na mnie

Gość argerkaaa
Co do powrotu to akurat mi się nie wydaje ze on by chciał nawet gdybyśmy się rozstali szukał by raczej kogoś nowego ...A ona pewnie by chciała żeby wrócił bo już prawie 4lata jest sama

Gość gość
Nie mogę Ci doradzić czy to jest w porządku czy też nie. Każdy jest inny więc żyj jak chcesz . Jeśli nie czujesz,że partner Cię zdradza to chyba wszystko ok. Gdybym rozwiodła się z mężem raczej chciałabym by poświęcał jak najwięcej czasu naszemu dziecku, bo dziecko bardzo cierpi bez kontaktu z kochającym go ojcem. Przykro mi,że Ci to mówię ale wiedziałaś na co się piszesz. Sama jesteś rodzicem więc powinnaś rozumieć jak bardzo można tęsknić za dzieckiem