Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam nadzieje że będą w Polsce wcześniejsze wybory w październiku

Polecane posty

Gość gość

i wylecą na zbity ryj te maciory szyszki radziwiły i misiakiewicze i oczywiscie szydło, marionetka z wieczną zadyszką, szydło się ciąhle hiperwentyluje i powietrza złapac nie moze

Gość gość
Ja i tak zagłosuje na PiS (nie nie dla 500plus, za ich rządów dostałam w końcu podwyżkę po 10latach pracy)

Gość gość
Oczywiście tylko PiSiory! Żadnych germańskich POdnóżków!

Gość gość
Wole głosować na partię która nie ma w swoich szeregach ludzi psychicznie chorych takich co to będą gadali o zgniatanych puszkach czy pękających parówkach

Gość gość
ludzi psychicznie chorych x przecież połowa obecnych ministrów to chorzy psychicznie, wystarczy posłuchać bredni ministra zdrowia, facet ostro ćpa albo jest zwyczajnym debilem, tak to jest jak się żyje w bogactwie i nie ma sie pojęcia io normalnym życiu nie mowie juz o Macierewiczu który nie ma ŻADNEGO SZACUNKU WSROD ŻOLNIERZY , każdy nim gardzi , ludzie masowo odchodza z wojska, mzoe to pedal z misiakiewiczem się walą ? bo tak go broni jak lew, nawet Kaczyński mówil że nie ma miejsca dla karierowicza misiaka w rzadzie

Gość gość
Za pisiorów odeszło ok.20 generałów, a za Posrańców ponad 150, więc twój argument odnośnie wojska jest tak głupi jak wyborcy POsrańców.

Gość gość
Za PiS od stycznia do marca 2017 odeszło 26 generałow