Gość gość Napisano Marzec 25, 2017 Witam! Rok temu zaatakował mnie trądzik różowaty , mam rumień i popękane naczynka rozszerzone pory grudki i ropne krosty. Stosowałam Rozex,Soolabtre, Aknemycin,Davercin,Clindacne,Octanisept,kwas azaleinowy, kawitacje, Protopic,Zineryt,antykoncepcje hormonalna, leki na alergię, Mirvaso oraz obecnie Epiduo który stosuje punktowo w obawie przed tym, żeby nie pękały mi naczynia. Cerę mam tłusta lojotokowa która reaguje histerycznie na wszystko. Stosuje kremy nawilżające i na naczynka. Lykam trzy miesiące Tetralysal i nie pomaga mi pani dermatolog orzekła że czekają mnie retinoidy doustnie. Byłam na czterech zabiegach usuwania naczynek pomogło tak w połowie ale efekt jest b. krótkotrwały gdyby nie syfy robilabym dalej zabiegi ale mam wiecznie stan zapalny. Codziennie dosypuje mi z 10 krost. Czy ktoś z Was leczył ten rodzaj trądzika Izotekiem jak wygląda twarz po tym czy będę gorzej czerwona proszę o rady pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach