Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rusalkazbrzuszkiem

ciąża a seks z wieloma partnerami

Polecane posty

Gość rusalkazbrzuszkiem

Jestem w 6 miesiącu ciąży, mam już spory brzuch ale ogromną ochotę na seks. Nie jestem z ojcem dziecka w związku - to była wpadka. Oczywiście on będzie płacił alimenty. Ale rzecz w tym że aktualnie mam 5 chłopaków. Tylko do łóżka. Spotykamy się w różnych kombinacjach - trójkątach itp poznałam ich na portalu erotycznym. Zastanawiam się czy to ma zły wpływ na dziecko? Tym bardziej że czuje ruchy dziecka a panowie kończą np na moim brzuchu itp Robimy to bez zabezpieczenia.

Gość gość
No możesz cos złapać jakas chorobę.

Gość gość
wszystko w porzadku autorko , tylko pod koniec ciazy uwazajcie najlepiej poradz sie swojego ginia

Gość gość
i oczywiscie gumek uzywaj bo fakt , mozesz cos zalapac

Gość gość
Odkąd jestem w ciąży ja i partner mocno szalejemy i zawsze kończy głęboko w pisi. Jego maczuga jest dalego, bo wkłada aż po jądra i nic złego nie dzieje się.

Gość gość
Odczucia autorki tematu są całkowicie normalne i naturalne. Obecnie większość kobiet w ciąży uprawia seks z wieloma partnerami. To pomaga donosić ciążę, a zarazem redukuje stres i poprawia samopoczucie :)

Gość rusalkazbrzuszkiem
dzięki dziewczyny za odpowiedzi.. Z tym stresem to prawda że redukuje. Miałam dużo nerwów z byłym partnerem a moi obecni kochankowie wszystko mi rekompensują. Czuje się wspaniale :)

Gość gość
Ja mam tylko męża i jestem w ciąży i dziecko jest jego. Mam też kochanka, z którym po tym jak zaszłam w ciążę nie spotykałam się już. Ale on się odezwał i poszliśmy na kawę u skończyło się w łóżku. Jestem w ósmym miesiącu i bardzo go to podnieca. Tak wiecie jakby moja ciąża go podniecała.

Gość gość
To ja chyba jakaś dziwna jestem bo mnie się to wydaje obrzydliwe. Z jednym partnerem tak, ale więcej ich? O nie, czułabym się jak przedmiot.

Gość gość
Prawdziwa z ciebie *****lka autorko:) To prowo, nie produkujcie sie.

Gość gość
fajnie masz autorko znalazlas partnerow ktorych kreci posuwanie ciezarowki :) milych doznan zycze

Gość gość
Ale ja nie provo. Zastanawiam się czemu kochanek, facet młody i przystojny tak jara się moim ciążowym ciałem.

Gość gość
To jest nienormalne wszystko.

Gość gość
On to lubi do tego stopnia, że każe mi kręcić fimiki jak się masturbuje i przesyłać sobie. Jak romansowaliśmy to było tylko w gumie. A jak już wróciłam do niego w ciąży to bez i trochę nas to podniecało, że zostawał do końca. Ale postanowiłam, że jak zacznę dziewiąty miesiąc to skończę z tym. Bo ja już się atrakcyjna tak wysoko w ciąży nie czuję.

Gość gość
Żałuję że to przeczytałam. Żenada.

Gość gość
oj tam zaraz nienormalne niemoralne ble ble , krzywdy wam autorka nie robi , niech sie bzyka na zdrowie

Gość gość
Nie jestem autorką. Trochę czuję się jakby dziecko było kochanka, bo on gładzi mnie po brzuchu i ciągle mamy seks. Jest czuły, mówi, że będzie delikatny. Myślę, że kręci go, że może tak bez zabezpieczenia. Mówi do mnie takie teksty typu czy chce czuć jego mleczko w cipci albo żebym mu dała possać swojego. Bo mam już siare. Chcę z tym skończyć, ale trochę go kocham. Mąż nic nie wie.

Gość gość
boze ale wy jestescie obrzydliwe na maxa, wymiotowac sie chce jak tego czytam. A nigdy nie bylam zakonnica i wielu parterow przed moim mialam, ale pirrdolic sie w ciazy z innymi? Majac dziecko w brzuchu? Ja bym dziecku kiedys w twarz nie spojrzala ze co chwile innego fiuta mialam a potem sie moj dzidzius tamtedy urodzil, blehhhhh . Wasz cialo teraz nie jest wasze, dzielicie je z waszym dzieckiem, jak nie macie szacunku do samej siebie to chociaz do tego dziecka miejcie! Oblesne k***y

Gość gość
Nie wierzę w to co czytam to prowo obrzydliwe a jeśli nie to jesteś zwykła sciera tylko dzieciaczka szkoda !!!!!

Gość gość
Coo ciąża z wieloma partnerami? Ty dziwo. :D

Gość gość
Ja bym też tak chcciała. Trójkącik to moje marzenie! I nawet z połykaniem.

Gość gość
Ja tylko z jednym. Mamy romans z przerwą od dwóch lat:/

Gość gość
Może ktoś ma chętny na wirtualny seks? Tutaj znajdziesz moje fotki i kontakt: http://sextelefon.co.pl/12.html Mam 18 wiosenek, uwelbiam szpileczki i pończoszki, moge być w stringach lub bez. Masz ochotę na rozmowę ze mną? Zadzwoń!

Gość gość
Mam ochotę na sex telefonik! Jestem młodziutka i ostra, możesz powiedzieć mi wszystko co chcesz, czekam na twój telefon kochanie, jestem Kamila 22lata, czekam na http://sextelefon.twojweekend.com/ zadzwoń i chodźmy się bzykać.