Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem jak ten Gray

Polecane posty

Gość gość

Lubię kobietę smagać po dupce paskiem od spodni. Dawanie klapsów ręką to nie to samo. To musi być pasek, żeby była upokorzona i żeby ją bolało. ;)

Gość PurePurple
Dominacja w takim stylu (master i uległa) polega na emocjach i subtelności tak naprawdę, na pewnym czarowaniu. Twój tekst nie ma z tym nic wspólnego. Spróbuj szczęścia ze szmatami, gdzie wszystko polega na intensywnym ostrym seksie.

Gość gość
Nie trzeba się czarować. Po prostu jest pan i władca oraz jego poddana. A ja robię co chcę. Nie chcę - nie czaruję. Proste.

Gość gość
ciekawa definicja władzy. trochę zapetlona. rządzić żeby pokazywać kto tu rządzi upokarzając rządzonych. idealny kandydat na publiczną egzekucje. chociaż to chyba tobą rządzi wzmiankowana doopcia. bo nawet nie kootas zdaje się

Gość gość
Władza zdefiniowana jako cel sam w sobie świadczy o tym że nie masz pojęcia co to jest władza ani do czego służy. już nie mówiąc o metodach jej sprawowania i celach które dzięki niej chcesz osiągnąć. i co tak cały dzień będziesz sprawował władze?

Gość gość
Paski kto ci wyprodukuje? doopcia żeby była jedrna też nie wystarczy jej smagac przez okrągłą dobe. nie umiesz sobie zaplanować nawet jednego dnia rzadzenia a w doope to cię najwyżej roochali taki z ciebie pan i wladca

Gość gość
Co więcej najwyrazniej brakuje ci seksu skoro pierwsze co ci przyszło do głowy po włożeniu korony to zemsta impotenta. jedynym zdaniem opisales swoją obecna sytuację i miejsce w szeregu do którego się poczuwasz. pan i wladca:D

Gość gość
Napisz że czujesz się tak upokorzony brakiem zainteresowania kobiet że już ci nie staje a nie piertolisz jak potluczony. ją też bym wysmagal doopcie i pitke lasce ale kootasem. pasek się nosi w szlufkach ewentualnie wiesza na nim komuchow