Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

czy uposledzeni ludzie sa gorsi

Polecane posty

czy to ze jestem na utrzymaniu rodzicow ze nie skonczylem zadnej szkoly poza gimnazjum ze ubezwlasnowolnili mnie i lecza psychiatrycznie sprawia ze jestem gorszy od innych

Inaccessible zrozum ze nie jestem upośledzony ani ubezwłasnowolniony ani częściowo ani całkowicie ten temat założył podszyw i piszesz głupku z nim a nie ze mną zrozum to wreszcie kiedy wreszcie to zrozumiesz ten podszyw to gość od homocwela co zamieszcza gołe foty doopy na kafe

Nie jestem upośledzony ani ubezwłasnowolniony ani częściowo ani całkowicie bo mam pełną zdolność do czynności prawnych i na nic oprócz depresji nie choruje ten temat założył głupi gościu od homocwela!!!

To zapamiętaj że jeśli ktoś pod moim nickiem pisze w temacie upośledzony czy ubezwłasnowolniony itd to na sto procent to nie jestem ja tylko podszyw bo ja takich słów nie używam ps jak się zakłada niebieski nick na kafe?

Jak się zakłada niebieski nick?

Gość gość
Up

po prostu mam lepsze i gorsze momenty nie wiem jaką mam chorobe ani w jakim stopniu jestem uposledzony tego lekarze mi nigdy nie mówili rodzice tez mi mowia ze mam tylko depresje ale juz z domu mi sie nie pozwalaja wyprowadzic tylko daja mi pieniadze i mowia ze gdzie mi bedzie tak dobrze ale ja swoje wiem zreszta skoro mam dowod to powinienem moc brac udzial w wyborach a nie ma mnie na listach wiec wydaje mi sie ze mnie w dziecinstwie ubezwlasnowolnili ja od dziecka z nimi jezdze do wroclawia i opola i zakopanego i raz bylismy z babcia w poznaniu ale samego mnie nigdzie nie chca puszczac a ja nie jestem glupi i swoje wiem

Inaccessible 17:31 to jest wpis nie mój tylko podszywa!!!

up