Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BabyMyDream

Szukam wskazówki:)

Polecane posty

Cześć dziewczyny, Na wstępie napiszę że nie starałam się o dziecko z chłopakiem od 3 lat uprawiam sex bez zabezpieczeń(nie mogę:na prezerwatywy uczulenia a po tabletkach miałam raz guza i ponownie nie wezmę)tak więc przerywany :). Dziecko chciała bym jak nic w życiu ! To moje ogromne marzenie i gdybym była bardzo bym się cieszyła, chciałam jeszcze poczekać ale zobaczymy:) Byłam niedawno w hiszpani i od momentu powrotu zaczełam dziwnie się czuć zmęczona , straciłam apetyt na kilka dni potem był ogromny. I męczy mnie zgaga a nigdy w życiu nie miałam zgagi te objawy mam od 3 dni. 24 czyli przedwczoraj miałam dzień owulacji dokładnie obliczam sobie dni cykl mam 28 dniowy. I pierwszy raz bolał mnie brzuch w owulację nigdy takiego bólu nie czułam.to był 6 dzień dni płodnych. Poza tym mam od 2 dni strasznie spuchnięte nogi a dziś jest mi bardzo niedobrze . I tu moje pytania do was :) Czy możliwe jest aby implantacja była w dzień owulacji? Jak się czułyście na początku ciąży ? Czy też tak puchły wam nogi ? Czy czułyście się jakoś tak dziwnie jak byście miały przeczucie że to jednak to ? Napiszcie jak to było u was ? Pozdrawiam :)

Gość gość
Nie szkoda ci zycia na dziecko?

Dlaczego? mam 24 lata więc to chyba odpowiedni czas za rok powinnam mieć ślub ale zobaczymy jak dzidzia będzie wszystko się zmieni :)

Gość gość
Nie jest możliwa implantacja w dniu owulacji!!! czułam sie normalnie, nogi zaczęły puchnąc w zaawansowanej ciazy, nie miałam przeczucia. Wkręcasz się ot co!

Gość gość
BabyMyDream dziś Dlaczego? x Chociazby studia? doktorat? Wyjazdy? Zwiedzanie swiata? Dziecko cie uwiaze, tez kiedys byłam taka na nie napalona, ale jak zaszłam to sie załamałam. Teraz ciesze sie ze poroniłam i nie ma mowy ze zajde przed ukonczeniem doktoratu