Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość mijajacy

Dlaczego tak ciezko...

Polecane posty

Gość gość
No z tym wyluzowaniem się może być ciężko ale zawsze możesz wypróbować paru głębokich oddechów. W sensie gdy już się spotkacie zrób parę głębokich oddechów a ona niech się domyśla o co temu znowu chodzi :D.

Gość gość
Jak stawała na Twoj widok?

Gość gośćtralala
na swój widok przechodzicie na drugą stronę ulicy, czy wręcz przechodzicie obok jakbyście mieli czapkę niewidkę? :D

Gość gość mijajacy
Napewno widziala :/ zawsze cztytalismy z siebie jak z otwartej ksiazki :)

Gość gość mijajacy
Przechodzimy obok bez slowa i spojrzenia :(

Gość gość
jak bez spojrzenia to ręczę ci chłopie że ona się tobą nie interesuje tylko sobie uroiłeś. w oczach jest cała gama uczuć, nawet żal czy rozczarowanie. nie da się aż tak ukryć uczuć, bo one są jak pomidor ściśnięty w dłoni zawsze z którejś strony wylezie

Gość gość
Ten temat trochę podniósł mnie na duchu. Teraz wydaje mi się że to powszechny problem i może on też coś do mnie czuje. Pewnie nie, ale może... :D. Bo w końcu gdyby nic nie czuł to może nie miałby problemu z odezwaniem się, może...

Gość gość
Nieprawda. Jestem zakochana, ale nie patrzę na niego, ignoruję, bo i tak nic z tego nie będzie. W duchu jednak cała się trzęsę na jego widok. Nawet, gdy akurat jadę samochodem a on gdzieś przechodzi. :P

Gość gość
ludzie ludzie a może raczej dzieci. jak można będąc wolnymi ludzmi nie mającymi żadnych zobowiązań skradać się do siebie jak średniowieczny pies do jeża. za dużo seriali i wyobrażeń że LOVE się musi domyśleć po zapachu

Gość gość
No wiesz to zależy z tym spojrzeniem, pewnie to spojrzenie nie raz jednak było ale po prostu nie w tej sytuacji gdy oboje próbują udawać że się nie widzą. Wtedy wręcz nie wypada spojrzeć bo się "przegra" :D. Mówię to z punktu widzenia kobiety która tak robiła. Raz ma się ochotę na spojrzenie innym razem jest to ciężkie bo w końcu jak będzie tego za dużo to w końcu się domyśli ;).

Gość gość
ignorowanie to też znak pani inteligentna, a to zwłaszcza jeśli wpierw facetowi dałaś do zrozumienia że ci się podoba. tak naprawdę negatywna mowa ciała świadczy w takich wypadkach dowodzi silnych emocji. obojętność to jest dopiero koniec

Gość gość
a po trzecie, zbok schizofrenik od anala wrabia cię tu cały dzień a ty jak nastolatka dajesz się zrobić w trąbę.

Gość gość mijajacy
Zbok od anala to nie ja!!!

Gość gość
tsaaaa nie ty. no już cisio cisio ;)

Gość gość
Nikt tu nikogo nie wkręca, piszę tu bo mam podobny problem. Wiem że to jakaś tradycja na kafeterii do wkręcania się w tematy za bardzo czyli uważanie że są skierowane do nas :D. Ale ja tu piszę wiedząc że to nie o mnie, tylko o problemie przez który sama przechodzę. Fajnie jest poczytać te historie i pomyśleć sobie czy może gdyby teraz wszystkie te osoby które tego doświadczają odważyły się na wyznanie uczuć, czy nie byliby teraz w szczęśliwym związku? Czy nie oszczędziliby sobie lat cierpień? Kto wie może tylko marnujemy czas przez strach przed odrzuceniem przez kogoś na kim tak bardzo nam zależy?

Gość gość
Kocham Cię Atom Twoj Lotos

Gość gość
O jakich uczuciach w ogóle jest mowa :-o Ludzie wy nawet nie lubicie, a co tu mówić o jakiś uczuciach wyższych. Nie szanujecie tego kogoś. Co to w ogóle jest nie przywitać się, mijać się udając, że się nie znacie? Wiecie jak to jest gdy ktoś was ignoruje? Jest to bardzo bardzo przykre uczucie.

Gość gość
Nigdy go nie zignorowałam to On udał że mnie nie widzi w lipcu ,serce mi sie kroiło jak przeszedł obok i nawet sie nie przywitał.

Gość gość
Najlepiej obrócić się du.pa do delikwenta

Gość gość mijajacy
Po to wlasnie zalozylem ten temat ;) tak jak pisze 23.07 ;) Nie szukam tu jej bo to jest paranoja.Natomiast milo bedzie porozmawiac o problemie...byc moze poszukac jakisch rozwiazan zeby sie przelamac.Wiem ze facet powinien pierwszy sie uklonic choc w dzisiejszych czasach nie jest to juz takie oczywiste.Moja milosc np zawsze pierwsza mi mowila czesc.I to nie ugadza niczyjej godnosci.Chodzi o problem przełamania sie w nawiazaniu z powrotem kontaktu pomiedzy ludzmi ktorzy cos do siebie czuli i gdzie padly pewne deklaracje.Ja osobiscie nabieram odwagi do tego.Choc powoli.Mysle ze jedyne co to trzeba oswoic mysl ewentualnej porazki...miec plan B...zeby nie popasc w jakas depresje... A kto wie...moze skonczy sie szczesliwie :)

Gość gość
już ci pomogę zacznijmy od tego. jesteś żonaty?

Gość gość mijajacy
08.41... Nie wypytuj mnie o szczegoly.Pisz na przykladach ;)

Gość gość
8.38 Tomasz daruj sobie te wypociny!Nie jestem zainteresowana!Masz urojenia.Chłopie jaka miłość??Żałuje ze kiedykolwiek w zyciu powiedziałam Ci "Czesc ".Zjebałeś "mi życie!Kuzynom wujkom ,sąsiadom ,znajomym z pracy ..wszystkim mowie czesc bo tak wypada z tą roznicą ze im nie odpierdala tak jak tobie i oni nie włażą z butami w moje życie!Mam tego dość!!

Gość gość
tak jak twierdzę od lat. zarobkiewicz którego celem jest zatrzymanie jak największe liczby potencjalnych klientów którzy są bombardowani reklamami na które nie pomaga nawet a.dbloc.k... nie wstyd ci hie.no?co obawiasz się że po tym czy odpowiesz na pytanie o stan cywilny twoja sympatyczna żona cię rozpozna?

Gość gość
Najwyższy czas żeby go Iwona rozpoznała!!

Gość gość mijajacy
08.52... Pomylilas mnie z kims innym ;)

Gość gość
Trzeba jakoś kręcić-męcić żeby się żonka nie dowiedziała bo będzie granda na cała wieś. ;) może strzałki z patyczków jej na dorodze zostawiaj jak harcerz

Gość gość
Z nikim cie nie pomyliłam psie i nie zycze sobie ze Łukasz gnijek cholerny gowniarz ktory nic o mnie nie wie i nawet mnie nie zna ,wyzywał mnie od kurfisxonow jepanych.W domu juz zrobiłam awanture Izie Jozkowi mamie i Patrykowi .Kazałam im wybierac albo ja albo wy.Skoro pozealają wam na wpiertalanie sie w mije życie i obrazanie mnie ,to moja noga w domu rodzinnym wiecej nie postanie!!Aha i zajmij sie lepiej swoim Kacprem a nie interesuj sie moimi dziećmi bo masz goofno do nich!!

Gość gość
My to już wiemy Sylwia, ile razy to jeszcze będziesz wałkować