Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość mijajacy

Dlaczego tak ciezko...

Polecane posty

Gość gość
Nie niszcz tego tematu paranoiczko. Wynocha stąd.

Gość gość mijajacy
Sylwia to naprawde nie o tobie :)

Gość gość mijajacy
Moja pani to Paulina, tyle mogę wyznać ;)

Gość gość
Jej tego nie przetłumaczysz, jej się wydaje że każdy temat na kafeterii jest o niej. Jest to albo bardzo chora psychicznie osoba albo zwykły troll którego bawi to jak wkurza innych tym ciągłym wałkowanie jakiegoś psa i stalkingu.

Gość gość
I nie słucham Niemena .Paula od dziś ale nie di Ciebie!

Gość gość mijajacy
Haha...09.12 :) no nie Paulina :) ale niech ci bedzie :)

Gość gość mijający
Anna i Magdalena... trudno się zdecydować cholercia ;)

Gość gość
9.12 sam zaczyna!i ciagle drąży razem z resztą swojej jepanej rodziny to juz nie jest stalking tylko coś o wiele wiecej.Podsłuchy monitoring roz******lanie rodziny ,nakrecanie jej rodziny,śledzenie na pływalni itp .Ciagnie sie od 2008r.Chore!Pora zebrac dowody i isc do sądu.

Gość gość
9.12 sam zaczyna!i ciagle drąży razem z resztą swojej jepanej rodziny to juz nie jest stalking tylko coś o wiele wiecej.Podsłuchy monitoring roz******lanie rodziny ,nakrecanie jej rodziny,śledzenie na pływalni itp .Ciagnie sie od 2008r.Chore!Pora zebrac dowody i isc do sądu.

Gość gość
no widzisz jak łatwo można cię zachęcić do rozsądnych wyborów. jeszcze trochę tu ze mną popiszesz a wyjdziesz na ludzi...owszem podstępem ale na niektórych grzeczność nie działa.

Gość gość
Jakich wyborow?moja rodzina od poczatku wie ze albo ja albo te jepane konie psy!,mają wybor.Jezeli pozwalają im na robienie bydła z mojego życia to moja noga wiecej tam nie stanie.Wiedzą o tym bo zrobiłam im awanture z tego powodu nie raz.!Ja nie pozwole siebie niszczyć ani obrażać!moich dzieci rownież!

Ok...wracajac do tematu.Trzeba znalezc jakis sposob by zwrocic jej uwage na siebie ;) zeby popatrzyla :) tyle mi wystarczy zeby powiedziec hej :)

Gość gość
ubierz się w strój Adama. na 150% spojrzy i będziesz mógł powiedzieć jej hej

Gość gość
No w stroju Adama to mógłbyś podejść i powiedzieć hej maleńka i widziałbyś przynajmniej gdzie wędruje jej spojrzenie... :P.

Gość gość
hahaha rzucić jajkiem? Wtedy to by raczej już nigdy nie odezwałaby się do Ciebie :D.

Gość gość
9.12 Bede wałkowac temat tyle razy ile bedzie trzeba zeby debil zrozumiał a zwłaszcza jego stary "gnida",ze mają sie ode mnie odpierdokić.W 2010 szłam z autobusu na staz ,debil Toma juz czekał przy przejciu dla pieszych.Przechodzac powiedziałam" czesc "bo chodziłam z idiotą do jednej klasy i tylko dlatego!Wieczorem na radio wysłał Dedyk."Przechidziłaś ,powiedziałas czesci sie usmiechnełas "z piosenką Niemena "Jak sie masz lochanie"ci to k***a ma być??ja sie pytam ??jakie kochanie?/.Psychiatra sie kłania.!Kolejny temat napisany w oparciu o ten debilny niefortunnny splot okolicznosci choc wiem ze specjalnie tam wtedy stał.Nie życze sobie tego!!i tym podobnych rzeczy.Aha nie musze xhyba mowic ze debil podpisał dedyk.dla kogo od kogo.Zak.pl.i piaskownica!

Gość gość
9.12 Bede wałkowac temat tyle razy ile bedzie trzeba zeby debil zrozumiał a zwłaszcza jego stary "gnida",ze mają sie ode mnie odpierdolić.W 2010 szłam z autobusu na staz ,debil Toma juz czekał przy przejciu dla pieszych.Przechodzac powiedziałam" czesc "bo chodziłam z idiotą do jednej klasy i tylko dlatego!Wieczorem na radio wysłał Dedyk."Przechidziłaś ,powiedziałas czesci sie usmiechnełas "z piosenką Niemena "Jak sie masz kochanie"co to kurwa ma być??ja sie pytam ??jakie kochanie?/.Psychiatra sie kłania.!Kolejny temat napisany w oparciu o ten debilny niefortunnny splot okolicznosci choc wiem ze specjalnie tam wtedy stał.Nie życze sobie tego!!i tym podobnych rzeczy.Aha nie musze chyba mowic ze debil podpisał dedyk.dla kogo od kogo.Zak.pl.i piaskownica!

Sylwia...to naprawde nie o tobie.Jak sie czujesz nekana przez kogos to zglos to gdzies na policje a nie szukasz tutaj Bog wie czego. To nie jest temat o tobie!Rozumiesz?

Gość gość
po pierwsze! nie ma czegoś takiego jak czasy w kwestii dobrych manier bo te zawsze będą mówić , że to chłopina nawet ten bez yayek pierwszy kłania się kobiecie natomiast kobieta ewentualnie jeśli ma życzenie to pierwsza podaje rękę do przywitania. widać że jesteś cieniutki w sprawach savoir vivre.

Gość gość
Niczego nie szukam po prostu mnie to w*****a ze roz******lają mi życie.Na policje żartujesz??W doooue mam tą całą jepaną policję!

Powtarzam znowu...tu nie chodzi o to kto ma pierwszy sie przywitac.Tu chodzi o to zeby zwrocic jej uwage jakos zeby sie popatrzyla zebym mogl jej powiedziec czesc ;)

Sylwia...to nie wiem co ci mam poradzic :( Jak nie chcesz tak to chociaz nie wylewaj tutaj swojego jadu na obcych ludzi ;)

Gość gość
Nienawidze słowa "czesć"od tamtej pory..wiec nawet nie próbuj Toma bo zarobisz z liscia!Nienawidze ciebie i twojej rodziny za to co robicie .

Gość gość
Zagwiżdż :D albo wywróć się i mocno trzaśnij o asfalt, jak dobra duszyczka to może podbiegnie pomóc Ci się pozbierać :P.

Gość gość
skoro na ciebie nawet nie patrzy to się tobą nie interesuje Misiek no czemu jesteś taki kretyn? :o wiesz co to jest projekcja w psychologii? jak nie to pogoogluj