Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POLICJA! NASTOLATKA!

Polecane posty

Gość gość

Dobry Wieczór :) pisze tu z prośbą o pilna odpowiedź ;) mam 15 lat i w moim życiu i moich dwóch koleżanek pojawił się mężczyzna 25 letni ;) zaczął nas gnebic ;) tzn mnie akurat najmniej ale na kolezankach o wiele więcej ;) postanowiłam pójść z nimi z tym do pedagoga szkolnego..sprawa została zgłoszona na policję ..;/ pobrali od nas zeznania czy coś ;) tydzień temu w racji tego co przemyslalam z rodzicami nie chcę być w to aż tak bardzo zamieszana (racja wiem dużo i o wszystkim prawie powiedziałam policji jak było ) ale dziewczyny i tak miały lepszy z nim kontakt ..mnie tylko zabrały ze sobą na spotkanie z nim ktore odbylo sie rok temu bo nie chcialy isc same. Po roku sie odezwal i zaczal sie mscic.je więcej nawyzywal i gnebil a jak już wspomniałam wyżej mnie dużo mniej ;) bo miał problem do nich a ja je próbowałam bronić i rzucił kilka niemilych i wulgarnych słów w moja stronę ;) mało ważne ..chodzi o to czy mogę wycofać zeznania za zgodą rodzica jako osoba poszkodowana ?? (Czytałam sporo i myślę ze jak pójdę do Pani pedagog jutro i jej powiem ze postanowiłam z rodzicami odwołać moje zeznania to zadzwoni do rodziców i jak się dowie ze faktycznie tak jest skieruje nas żebyśmy zadzwonilina policję lub pojechali i zeznania będą odwołane ) ponieważ przestał mnie gnebic i okazało się ze wgl nic do mnie niema więc pomimo tamtego nie chcę zeznawać w charakterze poszkodowanej .Nie śpię całą noc strasznie się tym przejmuje :( Proszę jeżeli Pani/Pan przeczytaliscie do końca proszę zostawić odpowiedź ;( Z góry dziękuję Pozdrawiam