Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiekszosc z was ma problemy z d**y wiec powinnyscie sie cieszyc

Polecane posty

Gość gość

Do takiego wniosku dochodze 90% kobiet tutaj ma problemy z d**y i mentalnosc 4 latki A bratowa sie obrazila a tesciowa sie zle spojzala , noszszszszsz k***a jak dziewczynki z przedszkola :o. A plose pani a on sie na mnie patsy ! Nie cierpie tego forum ale to jakis rodzaj uzaleznienia , chyba udam sie na terapie odwykowa od kafeterii bo wykonczycie mnie miernoty zyciowe

Gość gość popieram
Tak, to prawda. Dlatego lubię czytać to forum. Zazdroszczę, że nic złego as w życiu nie spotkało.

Gość gość
10/10 ja w ogóle uważam, że ciąża i macierzyństwo odmóżdża większość kobiet, tak jakby płód i karmienie wysysały z nich część mózgu i potem zostaje taka bezrozumna istota o poziomie mentalnym, intelektualnym i emocjonalnym 4-latki właśnie

Gość gość
Ja mam dosc duzy problem... mam niskie poczucie wartosci od dluzszego czasu, do tego teraz szykuje sie rozstanie, jestem ciagle w depresyjnym nastroju i placze, nawet mam mysli samobojcze czasami... ja wiem, ze np. dzieci w Afryce gloduja, ale to jest inny problem, a ja mam inny. Ale czasem nie chce mi sie zyc, a jak sie definitywnie rozstaniemy to juz w ogole

Gość gość
"Nie cierpie tego forum ale to jakis rodzaj uzaleznienia" I to jest właśnie ten nieprzemyślany i niefortunny fragment który zdradza jaki obłudny debil z ciebie.