Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 37 lat, jestem facetem, tak bardzo mi smutno i zaluje straconych lat

Polecane posty

Gość gość

tyle lat w samotnosci, a moglem albo zyc chwila, miec przygody, albo wchodzic w zwiazki, budowac relacje, uczyc sie, nabywac doswiadczenmia i wspomnienia dzis jestem wybrakowany spolecznie

Gość gość
No niestety, każda droga którą wybieramy świadomie lub nieświadomie ma jakieś konsekwencje.

Gość gość
ale ja nie wybralem jej swiadomie, ja najpierw bylem na studiach niesmialy i mialem pewne inne przeszkody, a potem myslalem, ze na wszystko mam czas, jestem mlody, ze dzisiaj ludzie pozniej biora slub, tak sobie mowilem majac lat z 28 ze spokojnie zajme sie kariera itp minelo 10 lat jak jeden dzien a co ja moge wspominac?

Gość gość
polaczkowe spoleczenstwo to w większości fałszywe, nędzne gowna obrabaiace sobie nawzajem te ich osrane smierdzace doopy wiec spoko, nie masz czego zalowac a wręcz powinieneś się cieszyc :) hahahah

Gość absolootna
To pośpiesz się, bo czas jeszcze Ci przyśpieszy. Nie biadol na kafe. :) Idź do prostytutki, potem na randkę z kimś poznanym przez Internet. Powodzenia.

Gość gość
poza tym każdy zdechnie wiec zycie nie ma sensu, nie masz nad czym plakac bo ludzie sami sobie nie potrafią zapewnić sobie fajnych atrakcji, wszystko to gowno warte jest

Gość gość
absolootna o wreszcie jakas rada, dzieki

Gość gość
ktos jeszcze doda cos od siebie?