Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goska233_u

zdrada w związku na odleglosc

Polecane posty

Gość Goska233_u

Hej, Studiuje zagranica, moj chłopak tez ale jesteśmy w dwóch rożnych krajach... jesteśmy razem 4.5 roku. Jest ciezko, sam powiedział mi ze mnie zdradził w pierwszym semestrze, jednak zrozumiał błąd, wybaczyłam. Jest mi ciezko bez czyjejś bliskości tutaj. Spędzam tu duzo czasu z jednym chłopakiem. Wiem ze bardzo mu sie podobam. Jest cudoooowny, ma poczucie humoru, wspiera mnie bardzo tutaj. Jednak nie jest to materiał na chłopaka, do związku. Kocham mojego chłopaka ale czuje ze sie od niego oddalam przez ta odległość... mamy spędzać razem wakacje, nie mogę sie doczekac. Jednak jestem coraz bliżej z tym kolega stad... jest bardzo troskliwy dla mnie, ciesze sie ze mogę tu na kims polegać. Jednak doszło miedzy nami do czegos więcej. I to nie raz. Za pierwszym razem powiedziałam chłopakowi. Jednak sytuacja sie powtórzyła. Z jednej strony zle sie czuje z tym, z drugiej jest mi naprawdę smutno bez kogos bliskiego tutaj. Nie chce kończyć mojego związku. Wiem ze moj chłopak teraz bardziej sie stara, ale ja wręcz przeciwnie... i nie umiem tego zatrzymać. Co robic. Jest świetnym chłopakiem, ale ta cholerna odległość.......

Gość gość
Jesteście siebie warci - ty i twój chłopak. Oboje nie potraficie się powstrzymać, żeby z kimś tam nie zrobić czegoś na boku. I tylko czytam usprawiedliwienia. To, po co jesteście razem? Pojęcia nie macie o miłości i związkach na odległość.