Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To forum umarło. Taka prawda.

Polecane posty

Gość gość
A cóż to za kurfiątko chce erotycznie popisać. Dzieci i mąż nakarmione ? Dom kibel posprzątany ? Spać k****.

Gość gość
22.34 jestes p******y bardziej niz myslalam. Chory, malutki czlowieczku. Jestes idioto zalozycielem tematu i przestan ty płakać. Wypiertalaj do ksiazek gimbazo .

Gość gość
22.34 kom i jakim czlowiekiem trzeba byc, zeby napisac do drugiego "zdychaj w meczarniach" to jest odpowiedz dlaczego forum umarlo. Karma wraca i zobaczysz, ze na wlasnej doopie tego doswiadczysz.

Gość gość
Gasimy światło już dawno jest cisza nocna. Zatem wypierdalać a jutro będziesz przyprawić o mdłości z samego rana. Hry tfu

Gość gość
To jest twój żałosny temat, twoje osiągnięcia hejtero j****a spaliłaś sie.

Gość gość
Płeć zmienia manipuluje wybiela sie i dziwi sie,że jest traktowana/y jak odpad śmieć

Gość gość
gość dziś A cóż to za kurfiątko chce erotycznie popisać. Dzieci i mąż nakarmione ? Dom kibel posprzątany ? Spać k****. Za nim coś napiszesz w necie upewnij się , że masz włączony mózg. Nie wyzywaj mnie bo nie jesteś anonimowy w necie. Na pewno to nie jedyne wyzwiska jakie wypisujesz w necie. I uzbiera się tyle tego twojego hejtu ,że jednak znajdzie się na ciebie paragraf . A i jestem całkiem poważna

Gość gość
Dziewczyna normalnie napisala, a jepany kołek ma bulwers. Haahahahaha co za gamoń. :-D

Autorko :) zyjemy:))) oddychamy tym zatrutym powietrzem:))) ...ale zyjemy:)))))

Gość gość
Płacz nad forum:O:O:O:O:O:O:D

Gość gość
Można się zabezpieczyć przed gwałtem lekarzy na pacjentkach, wystarczy mieć zawsze podczas każdego badania i zabiegu partnera lub kogoś bliskiego bo do takiej obecności mamy Prawo nawet w szpitalu gdy mamy badanie krocza zawsze decyduje nie zacofany pacjent! A nie lekarz. Lekarz wypraszający osobę bliską z nadan czy zabiegu jest zboczencem !!! Unikamy molestowań czy gwałtu jakie mają miejsce ostatnio nawet nagłośnione Urolog !! Onkolog! !!!Pacjentka była na fotelu. Ginekolog rozpiął rozporek !!!!

Rimminger dziś hahahaha :)))dzisiaj nie:::: jestem zajeta :) moze jutro:D:D,gdzies w zacisznym ,spokojnym miejscu bez swiadkow jehowy:D

gość dziś :) co za Problem?:( zlapac za ptaszka i lepek ukrecic:D

Gość gość
Hahahahaha stary dziad Desznik wlasnie sie przyznal ze lubi robić rimming. Leze i kwicze ze smiechu :D

Gość gość
Midsummer Eve 2017.03.26 Agent jest 100% hetero, za to o Tobie Nowy słyszałam, że lubisz małe dzieci. Zjeżdżaj.

Gość gość
Taa prawniczka siedzi o piątej rano i leczy kompleksy na forum o kupie, albo nauczyciel akademicki obok podnosi sobie samoocenę na hejtersko spamerskim forum.:D:D:D:D Czego to ludzie nie zrobią i kogo nie poudają żeby zaistnieć. Żenada.

Gość gość
Byli tu tacy choć większość to korpo i bezrobotni.

Gość gość
gość wczoraj gość dziś A cóż to za kurfiątko chce erotycznie popisać. Dzieci i mąż nakarmione ? Dom kibel posprzątany ? Spać k****. Za nim coś napiszesz w necie upewnij się , że masz włączony mózg. Nie wyzywaj mnie bo nie jesteś anonimowy w necie. Na pewno to nie jedyne wyzwiska jakie wypisujesz w necie. I uzbiera się tyle tego twojego hejtu ,że jednak znajdzie się na ciebie paragraf . A i jestem całkiem poważna X W*********j hejtero do psychiatry, bo pojepał ci sie wirtual z realem, a straszyć sobie możesz co najwyżej pelikanów w przedszkolu.:D

Gość zamierzchla przeszlosc
Znałem tu co najmniej 2 osoby które równolegle z pisaniem na Ero, napisały i obroniły doktoraty z prawa. Ale co wy o tym możecie wiedzieć, napływowe koprofagi 🖐️

Gość gość
Oni myślą, że tu tylko bezrobotni. A przecież dużo osób pracuje na komputerach :)

Gość gość
Jakie to niby osoby? Nicki! Fakty! Albo wypiertalaj.

Gość gość
A ja lubie kafe

Gość gość
Nikt nie będzie sprzedawał prywatnych informacji o znajomych :)

Gość gość
Nie jestem bezrobotna

Gość gość
Ile ludzi założyło rodziny też rodziny :)

gość dziś hahaha a co ty innego potrafisz ? procz kwiczenia jak "SWINKA":Dskomlenia jak kundelek:D