Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Diana_na_w贸zku

Nikt nie szanuje mnie i moich opinii!

Polecane posty

w膮tpi臋 by tu chodzi艂o o m贸j w贸zek, bo znam w贸zkers贸w z du偶ym gronem przyjaci贸艂. w realnym 艣wiecie za dzieciaka to bawi艂y si臋 ze mn膮 tylko c贸rki s膮siadek, ale tylko dlatego, 偶e mama p艂aci艂y im cukierkami. nawet niepe艂nosprawne dzieciaki mnie nie chcia艂y. W gimnazjum i liceum pr贸bowa艂am z kim艣 pogada膰 by potem nie mie膰 posiad贸wek u psychologa szkolnego ale rozmowy si臋 nigdy nie klei艂y. W internecie mam trzy kumpele i tylko z jedn膮 pisz臋 regularnie. Ona jest takim samym samotnikiem jak ja. Na grupach na fb, ka偶dy m贸j post jest brany za trolowanie Wiem, 偶e moje opinie s膮 dziwne, ale nie b臋d臋 ich ukrywa膰 1. Szczero艣膰 jest dobra zawsze i wsz臋dzie. 2. Zwi膮zek nie musi by膰 偶yciowym celem 3.W sumie to chcia艂abym nosi膰 mundurki szkolne. 4. S膮 jednostki mniej i bardziej wybitne no to ju偶 s膮 w艣ciekli i bior膮 moje opinie za ch臋膰 rozp臋tania k艂贸tni. W dodatku jak m贸wi臋 im o moim aseksuali藕mie to dopiero si臋 zaczyna! No i mam niezbyt imponuj膮ce zainteresowania japo艅skie seriale, nie te animowane, mangi, japo艅ski pop i ksi膮偶ki obyczajowe dla nastolatek. Ludzie cz臋sto m贸wi膮 偶e jestem zbyt nerwowa, no to akurat fakt. Cz臋sto te偶 m贸wi膮, 偶e mam trudny charakter! niech kto艣 mi poda definicje trudnego charakteru! Cz臋sto te偶 s艂ysz臋, 偶e jestem brzydka, mimo,偶e mam siebie za przeci臋tn膮 a czasami nawet 艂adn膮. No i jeszcze ich argument o gro藕nym spojrzeniu ze zdj臋膰. Polubi艂am bycie outsiderem, ale co zrobi膰 by ludzie szanowali moje opinie i sk膮d ta niech臋膰?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰