Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci wola kobiety w sukienkach i długich włosach

Polecane posty

Gość gość

Delikatne kobiece które kochają dzieci a nie pyskate wściekłe babochlopy które gardzą dziećmi rodziną i wartościami , które uważają że pozjadaly wszystkie rozumy a tak naprawdę są tępe i agresywne w swojej przemodrzalosci , obrzydza mężczyzn też palenie i sukowate zachowanie

Gość gość
Sama jestem dziewczyna i muszę potwierdzić ze dzisiejszym kobietom brakuje delikatności , w szkole mam same nabzdyczone paniusie które zachowaniem przypominają facetów kobieta powinna być skromna

skromna, uległa i głupsza od najdurniejszego faceta skąd się biorą takie tępe dzidy?

Gość gość
A skąd się biorą takie szorstkie babochlopy jak ty ? Masz już penisa czy dopiero rośnie ?

z uczelni się biorą, z dobrze płatnych posad sie biorą, z normalnie funkcjonujących partnerskich rodzin się biorą, z dużych miast się biorą

Gość gość
Zdobywanie wiedzy nie równa się inteligencji , wiec mozesz byc duzo mniej inteligentna niz wiejska kura domowa ktora sie urodzila z wyzszym ilorazem inteligencji

Gość prawi 114
ja tam nie lubie kobie w sukienkach , bo one są `` podejrzane`` w sukienkach w kwiatki to na wsiach babcie chodzą Wolę kobiety z ``jajami ``czyli w legginsach https://www.youtube.com/watch?v=7wrkwhf3BPY

Gość prawi 114
sukienki są miałkie, słabe stingi rządzą!!

Gość gość
wątpię.raczej lubią pewne siebie ,rozwijające się ,nawet właśnie takie sukowate.mimozy w sukience i włosami jak topielica ich nie kręcą.raczej laski wymalowane,zrobione które mają czas na dzieci w dalekiej przyszłości albo wcale ich nie planują.nie te czasy.

Gość gość
To ze jesteś butna i ze masz zbyt wysokie mniemanie o sobie nie świadczy o tym ze jesteś inteligentna ;)

Gość gość
Wszystkie wypowiedzi broniące "sukowate " piszą inne laski bo facet nie lubi jak mu baba nad łbem brzegoli

Gość gość
zasadniczo to mało mnie obchodzi c lubia faceci jako ogól, wystarczy mi to , ze mąż mnie lubi

Gość gość
Jestem niska w krótkich włosach chuda a mój mąż mnie kocha mamy corke a drugiego dziecka to się jemu zachciało ile mężczyzn tyle ideałów kobiety a o gustach się nie dyskutuje

Gość gość
Facet woli kobiece kobiety delikatne skromne a nie chamskie napakowane na siłowni "loszki"

Gość gość
Jesteście wszyscy żałośni w tym wątku :O ale szufladkujecie ludzi. Dla was kobieta w sukience i długich włosach to mimoza, cnotka niewydymka? A kobieta w spodniach, leginsach czy z papierosem to pewna siebie kobieta sukcesu? Czy kobieta chcąca mieć dzieci i uległa wobec faceta to tylko kura domowa? A managerka w korpo potrafi tylko dominować? Zdziwilibyście się. Strój czy stanowisko to tylko zewnętrzne okrycie, które nie determinuje charakteru. Sama kocham romantyczne, kobiece ubrania, a jestem wykształcona, mam świetną pracę i ogólnie jestem mega zaradna chociaż na 1 rzut oka tego nie widać :D mało tego, marzę o rodzinie, takiej szczęśliwej jak z obrazka! A moja była szefowa, kobieta podobno z jajami, te jaja miała tylko w pracy, bo po pracy mąż się na niej wyżywał psychicznie, a ona nie potrafiła się mu sprzeciwić i odejść... śmieszy mnie takie szufladkowanie ludzi

Gość gość
9.52 Brawo Ty