Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Angielski przez skype opinie

Polecane posty

Gość Jaroszekk
Zgadzam się z poprzednikiem. Oglądałem materiał https://youtu.be/oYsYjvCy5B4 w którym właśnie Darek z Enlinado opowiada o tym czy warto płacić za konwersacje po angielsku i pokazuje jak łatwo można znaleźć takie osoby w internecie. Wszystkie te osoby, które pragną by zacząć mówić po angielsku powinny ten materiał zobaczyć ;-)

Gość gość
Angielski przeze skype i ogólnie online to całkiem niezła metoda nauki języka angielskiego. ja bardzo polecam https://jaksiemaszpolsko.com/ całkiem przyjemna forma nauki

Gość Katarzyna Sulin
Witam, jestem naczycielką ang i przez 8 lat uczyłam języka angielskiego w Wielkiej Brytanii, tutaj też ukończyłam kurs BA Teaching English to Speakers of Other Languages with Spanish (Plymouth University). Aktualnie podróżuję i uczę przez Skype. Pierwszą, darmową lekcję zawsze poświęcam na zapoznaniem się z potrzebami i predyspozycjami klienta. Potem planuję indywidualny kurs i konkretne cele, krótko i długoterminowe. Moją mocną stroną jest jasne tłumaczenie gramatyki i pasja. Wierzę, że dobra atmosfera i wzajemne zaufanie to podstawa efektywnej nauki. Przy lekcjach online stosuję metodę flipped learning - klient otrzymuje treści które będziemy poruszać na sesji. W ten sposób czas ze mną może poświęcić na zastosowanie nowej wiedzy w praktyce i zadawanie pytań. Zainteresowanych współpracą zapraszam do kontaktu: kontakt@kazik.tv Próbkę mojej filozofii uczenia można zobaczyć na kanale YT - KazikTV. Pozdrawiam, Katarzyna.

Gość awk81

polecam naukę języka niemieckiego i angielskiego przez skype z www.linguaboutique.pl!

Gość awk81

polecam naukę języka niemieckiego i angielskiego przez skype z www.linguaboutique.pl!

Gość POlecam wam moją szkole

Jeśli mogę wam pomoc, ja od 3 lat korzystam ze szkoly EPROFESS , ucze sie tam ang na smype; zaczynalem od podstawowego poziomu a teraz mowie naprawde biegle, lepiej niz moi koledzy z pracy, ktorzy mają jakies tam kursy grupowe; nie wahajcie sie naprawde taka nauka jeste rewelacyjna, a szkola dzieki swoje metodzie szybkiej immersji jest bardzo efektywna www.szkola.eprofess.pl

Gość DAniel

Jeżeli nadal szukasz sprawdzonej metody na naukę i jesteś zainteresowany metodą nauki przez skype to polecam zapoznać się z angielskim metodą dziecka🙂

Mam bardzo dobre zdanie na temat tej metody nauki, nie pomyślałbym wcześniej, że można nauczyć się tak szybko mówić. Dzięki tej metodzie zacząłem mówić w ciągu 2 miesięcy. Wcześniej jak ktoś zaczepił mnie na ulicy to była duża przerwa milczenia i zazwyczaj odpowiedz brziala ,, I don't understand'' 

Nie czułem się na tyle pewnie, żeby coś powiedzieć, z angieslkim miałem doczyniena tylko w szkole, ale natłok słówek i gramatyi, który miałem w głowie mnie strasznie blokował. 

Dlatego jeszcze raz polecam angielski metodą dziecka, wpiszcie w wyszukiwarce tą frazę to was odeśle do tej metody 🙂

Gość Kamila

U mnie nie sprawdził się skype ale Toddler British Centre prowadzi zajęcia z dojazdem i to okazał się dobry pomysł :)

Półtora roku uczyłam się w szkole przez skajpa. Wcześniej chodziłam na korepetycje, ale korepetycje to była strata czasu. Przez skajpa uczyłam się metodą bezpośrednią  i dopiero to odblokowało u mnie mówienie. szkoła to teleenglish.pl. Dodałam do tego filmy w oryginale z netu i teraz rozmawiam normalnie po angielsku, bez strachu. Najważniejsze to chyba szybka metoda nauki angielksiego i nauczyciel któremu zależy.