Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę takich upałów jak dzisiaj...

Polecane posty

Gość gość

1. cierpie na nadpotliwosc, jestem cala mokra a bylam tylko 300 m pieszo po bułki 2. pełno wagarowiczów, nastolatkom leje sie z cip, ruje już mają 3. ogolnie ludzie wypełznęli z nor i tłum sie robi

Gość prawi 114
a jak byłaś ubrana ? krótka koszulka sweter ? Bo w takiej pogodzie w kurtce chodzą tylko cofnięci na umysł przygłupy ubiór dostosowuje sie do pogody , wtedy pocić sie nie będziesz

Gość prawi 114
jesli uwazasz ze w marcu jest upał to w czerwcu się zesrasz na stojąco jak slonce przygrzeje. To co jest w marcu to jeszcze nic

Gość gość
Ja byłam w wełnianej kurtce i rękawiczkach i się nie spociłam. Rano miałam czapkę jak szłam do roboty.

Gość gość
Ludzie z nadpotliwoscia się poca od byle czego

Gość gość
Upal? A gdzie ty siedzisz? W Afryce?

Gość prawi 114
no widzisz mamy pierwszego wariata, który przyznał sie ze w czapce poszedł na dwór i w kurtce .. Nie mam pytań W taka pogode jak dzisiaj to tylko sweter. Zadna kurtka .. na kurtke jest za ciepło , czlowiek spocilby sie jak scierka

Gość gość
A ja kocham :) Wreszcie ta okropna zima się skonczyla... A bedzie jeszcze cieplej bo lato dopiero przed nami

Gość gość
to pewnie jakiś niedźwiedź polarny, ważący 500kg i stąd takie odczucia. Jedź na Syberię, będzie jak znalazł :(

Gość prawi 114
tylko debile nie rozumieją ze minus 20 C to nie jest to samo co plus 20 C 40 C różnicy .. Trzeba zmienic ubiór a Polska ma ogromne róznice temperatur . .W zimie potrafi byc minus 20 a latem tyle co w Afryce czyli + 30 50 stopni różnicy.. Taki mamy klimat i to jes tylko roznica temperatury w cieniu te 50 C bo jakby dodac w sloncu to będzie i nawet 75 C stopni hehe

Gość prawi 114
ja bylem na dzialce wczoraj i nie narzekam , nie zmarzłem jutro tez pojde miedzy 11 00 a 15 00 bede tam siedzial okolo 4 godziny , jeszcze musze pomidory wsadzić