Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cykada 87

Moje malzenstwo sie powoli sypie on chyba nie zdaje sobie sprawy

Polecane posty

Gość Cykada 87

Hej! Moja malzenstwo trwajace niespelna 2 lata zaczyna sie sypac, czuje sie jakby moj maz byl moim kumplem i wpollokatorem a nie mezem i kochankiem :/ Coraz czesciej rozmyslam o innych facetach i snie o bliskich kontaktach z nimi o byciu adorowana, flirtowaniu...Nie wiemc zy moj maz zdaje sobie anwet z tego sprawe, ale nie sadze... Rutyna mnie dobija, w sumie nigdy nie bylo miedzy nami jakiejs super chemii, moj maz jest moim pierwszym powaznym partnerem rowniez w sprawach lozkowych, teraz mam wrazenie ze popelnilam blad wychodzac za maz za kogos z kim przespalam sie pierwszy raz... :/ H E L P

Gość Cykada 87
już od pół roku się sypię ze wszystkimi jego kolegami, sąsiadami i czasem przypadkowym ciachem. a on tego nie dostrzega

Gość Artur303030030330
No coz, to macie temat na powazna rozmowe. Jezeli nie zdaje sobie z tego sprawy to musisz sprawic, zeby zrozumial jak powanie sie zrobilo. Cudownej rady tutaj raczej nie zobaczysz, sama musisz powalczyc o swoj zwiazek. Wniesc troche świeżości ze swojej strony.

Gość Cykada 87
Nie wiem jak mam to zrobic skoro nie mam kompletnie ochoty na calowanie sie z nima co dopiero na seks na ktory narzeka ze jest go za malo

Gość Cykada 87
może mu cennik wyznaczyć? daje mi mało kasy. a tak jak chce się kochać to niech płaci!

Gość Cykada 87
UP