Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakPorypanyJestIslam

Byłam gwałcona przez twoich śledczych

Polecane posty

Gość TakPorypanyJestIslam

„Byłam gwałcona przez twoich śledczych”, pisze Kurdyjka do przywódcy Iranu Kurdyjski więzień polityczny Afsana Byazidi napisała w liście do Najwyższego Przywódcy Alego Chamenei, że w trakcie przesłuchania przez tajną irańską policję była torturowana i gwałcona. Byazadi, która odbywa obecnie czteroletnią karę pozbawienia wolności w więzieniu Kerman, uważa ajatollaha Chamenei za odpowiedzialnego za gwałty, których ofiarami była ona i inne więźniarki. Jej list wyciekł i został opublikowany na wielu opozycyjnych stronach. Kurdyjka pisze w liście: „Piszę do Ciebie jako mężczyzny, który przedstawił się na jako kalif Boga na Ziemi 38 lat temu. Zniewoliłeś irańskin naród i mniejszości pod sloganem islamu i religii. Nie zapomnę więzienia, tortur i gwałtów, którym ja i inne zostały poddane. Nadejdzie dzień kiedy pociągniemy ciebie i twoich współpracowników do odpowiedzialności

Gość gość
gwa/lt w islamie to norma wiec nie rozumiem jej oburzenia jest nawet taka islamska zabawa o nazwie TAHARRUSH ktora polega na zbiorowym biciu kobiety a potem zbiorowym zgwalceniu

Gość gość
Film Pogorzelsko polecam