Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie radzę sobie

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 19 lat. Mam problemy z brzuchem. Boli mi, nie mam apetytu, mam odruchy wymiotne. Występuje to gdy się zdenerwuje lub się zestresuje. Czasami gdy się zdenerwuje to cała drżę i wtedy myślę że umrę. Trwa tak już od stycznia. Brzuch boli nad pępkiem. Bywają czasem dni gdy dobrze się czuje lecz czasami naprawdę jest mi ciężko. Gdy nie mam apetytu przez kilka dni chudnę 3-4 kg a gdy potem lepiej się czuję i apetyt wraca jem na potęgę i znowu przytyje to co schudłam. Jak moge sobie z tym poradzić? Czy ktoś z Was miał tak samo? Z góry dziękuję za pomoc

Gość gość
w TVN apelują by zwiększać ilość narządów do przeszczepów. jeżeli , może o tym byś pomyślała/ł ? młoda/y jeszcze jesteś więc możesz siebie rozdać tym zdrowszym i ładniejszym

Gość gość
Albo masz to na tle nerwicowym, albo wrzody, albo jeszcze coś, ale to tylko lekarz po badaniach stwierdzi. Ty mozesz pomagać sobie lekami np. no-spa, albo pij ziółka, no i spokój spokój spokój.

Gość gość
dzięki już myślałam , że mam nowyotwór

Gość gość
Zaczęłaś może studia i przeprowadziłaś się do innego miasta?

Gość gość
Podstawa to zrobienie szczegółowe wyniki krwi moczu i dobrze zrobione usg! !! Potem leczyć ziołami itd. ...

Gość gość
Sporo osób ma bóle, wahania apetytu i takie reakcje na nerwy, ale najlepiej idź na badania, żeby ustalić co jest przyczyną. No-spa rozluźnia wiec często pomaga, rumianek tez dobrze robi.