Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannaolciaczkowa

mieszane uczucia

Polecane posty

Gość pannaolciaczkowa

Co myślicie o facecie co mi pisze,że jestem niesamowita,z***biście mu się podobam i go kręcę,ale mam faceta i on szanuje to.Jest szansa,że on zacznie się starać o mnie?Czy spasuje.

Gość gość
Że jesteś nic nie warta, skoro masz faceta a za jego plecami łykasz jak ropucha oklepane zwroty od innego.

Gość pannaolciaczkowa
21.55- z moim się rozstaję i tak.

Gość gość
jej jaka z ciebie tempa lala :O facet chce cię bzyknąć dlatego prawi ci komplementy to że powiedział że szanuje twój związek to znaczy że chce cię tylko bzyknąć nie zależy mu na związku i nie powie twojemu facetowi o ewentualnej zdradzie

Gość gość
21.57- no podejrzewam,że tak chce zrobić.Ja każdego podejrzewam,że chuj.Każdy taki jest,więc jaka niby różnica.Aa...i nie prosiłam by mnie oceniać tylko co o nim sądzicie.Problemy z interpretacją tekstu widzę.

Gość gość
"mieszane uczucia " x to tak jak byś napisała czy on chce mnie tylko bzyknąć czy wziąć ze mną ślub

Gość gość
Spiertalaj Gąsior zajmij się swoim nałogiem pustaku

Gość gość
Acha, ze swoim facetem sie rozstaje bo inny zaczal o nia zabiegac, prawic jej komplementy, pewnie chce jej sie tylko dobrac do tylka a ona pyta czy moze on chce zwiazku? Hehe I dopiero teraz sie rozstaje :D. Jak Ci bylo zle to moglas wczesniej go zostawic a nie dopiero jak kolejny na horyzoncie sie pojawil. No tak, malpa nie pusci sie jednej galezi Zanim nie zlapie drugiej...