Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

29 Marca 2017 rok

Polecane posty

Gość gość

Rozpoczęcie Brexitu

Gość gość
I kogo to obchodzi.

Gość gość
@gość dziś I kogo to obchodzi. xxx Polakow mieszkajacych w uk

Gość gość
uk sie skonczylo, mam 30k na rok, nieruchomosci strasznie drogie, po oplaceniu mieszkania i 'zycia' zostaja psie grosze

Gość gość
Domopodobne szałasy są w Uk - całe flaty z walącymi się, powykrzywianymi, źle ogrzewanymi pseudo mieszkaniami w których gnieździ się wielodzietna, angielska hołota. My Polacy mieszkamy w pałacach, wraz z rodzinami o setkach lat przebogatej historii. Na każdym kroku widać bogactwo i przepych. Polscy konstruktorzy są najlepsi na świecie. Pojedyncze kurki to historyczna tradycja. Polacy właśnie takie chcą i chętnie płacą za to wyższą cenę niż za ordynarne, prymitywne anglosaskie wynalazki dla biedoty.

Gość gość
Mnie to nie obchodzi :D

Gość gość
Wpuszczaja jeszcze na dowodach?

Gość gość
GB to przepych i bogactwo. Oczywiście tylko dla nas Brytyjczyków. Wy polaczki macie ryć za bezdurno w waszych obszczanych PGRach w PL. Tam jest wasze miejsce. A od GB won! Nie potrzebujemy was tutaj.

Gość gość
No skoncza sie przekrety i wyludzanie pieniedzy. Pamietajcie polaczki, ten sie smieje kto sie smieje ostatni. Ciagneliscie smiecie kaske i smialiscie sie z Brytyjczykow wiec teraz karma powrocila. Wiec duzo z was nierobow wreszcie wyjedzie z mojej ukochanej Anglii! :)

Gość gość
W uk wszyscy sie nudza. My Polacy w PL mamy zupelnie inaczej, setki rozrywek. Grille kiedy sie chce. Nie jak w uka wtedy kiedy jest pogoda. Zyje nam sie lepiej niz brytolom. I setki rozrywek. A wołami roboczymi sa u nas cudzoziemcy jak angole, ukraincy i inni podobni. I jest miodzio. Gnijcie w uk syfy.

Gość gość
Bedziemy ciagnac. Uk jest po to aby ciagnac kase. Oni łupili kolonie my tez mamy prawo ich lupic. Sprawiedliwosc dziejowa. I PL pieknieje, domy cud miód a nie te jukejowskie domopodobne rudery z dwoma kurkami w zlewach. Angole nie oddali po 1945 polskiego depozytu zlota. Mamy prawo ciagnac od brytoli i UE. I basta. Morda w kubel i robic przelewy do PL. Tak nam dopomoz bog.

Gość gość
A ten się grillem podnieca. Ty pacanie prawdziwego grilla w życiu nie miałeś ;) polski spęd z brzuchatymi kolegami i puszką piwa to nie grill.

Gość gość
Grille i ogniska z kumplami z podstawowki ktorych o dowod pytaja jak chca browara kupic hihi bingol i jego setki rozrywek hahaha

Gość gość
Hahaha o dowod hahahahaha, u mnie w sklepie wszyscy nas znaja i nie potrzeba dowodu, a jak kasy brak to na zeszyt sie bierze, nie to co w uk cwelu.

Gość gość
Tacy bogacze w plu na zeszyt biora? Hahahaha co cwele

Gość gość
Normalne zycie w uk i oszczcedzanie? To jest po prostu niemozliwe. W PL wszystko jest tansze wielokrotnie i jakos lepsza.

Gość gość
Gowno wiesz jak widac :) ale mozesz sie pocieszac przegrancu ze inni maja gorzej od ciebie

Gość gość
Piwo na zeszyt? Patologia. Dobrze że siedzisz w Polsce, przynajmniej wstydu nie robisz.

Gość gość
Ja to na zeszyt nawet cebuli i ziemniakow bym nie wzial ... ale ubaw z kolesia

Gość gość
Nie wiedziałam że w kraju mlekiem i miodem płynącym, ten ciul co rzekomo zarabia 5k i robi grila co tydzień musi brać na zeszyt. Ciekawe...

Gość gość
Gril i ognisko z kupa znajomych to najlepsze atrakcje, wy swinie nie macie takich atrakcji w jukeju. Gnij w jukeju swinio.............. :D

Gość gość
Tak sobie wmawiaj doopomyju. Przypomnij sobie co pisałeś przed moim powrotem. Głupio ci ściero, bo ja żyję w PL na poziomie , a ty myjesz ukowskie dooopy. Pieprzona szmata ze sterta zdjęć z Majorka. Haha!

Gość gość
Na poziomie. Na zeszyt ;)

Gość gość
Nie masz szansy na zeszyt, gruba spocona locho. Pewnie żresz chipsy i batony codziennie :D znajdz sobie paszteta a nam szczupłym daj spokój z twoimi obleśnymi fałdami tłuszczu 🖐️

Gość gość
Poczułeś się lepiej po wyzwaniu kogoś od grubych? Brawo, jestem z ciebie dumna. A teraz z*********j na zakupy bo trzeba kupić piwo na zeszyt. Tak się powodzi ludziom w PL :)

Gość gość
Prawda ci boli ze wygladasz jak swinia. W PL mamy brzuchy płaskie jak deska i mucha nie siada. Idz wdychaj aromaty ciapatych w swoim prowincjonalnym angielskim pierdziszewie:D

Gość gość
Tak myślisz? Aha... no to ok ;) Mam nadzieję że teraz poczujesz się lepiej po takim wylewie jadu.

Gość gość
Buahaha bingol szaleje :D tylko bingolu pamietaj ze jak na zeszyt bierzesz to musisz oddac :D a z tego kieszonkowego co od matki dostajesz bedzie ciezko :D

Gość gość
Tak sobie tlumacz dopomyju. Zazdrosc cie zzera ze my w PL mamy wszystko. Ha!

Gość gość
To nam W PL sklepy Tesco zlikwidują?