Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak tam niepracujace kury domowe

Polecane posty

Gość gość
I pomyśleć, że w zamian za seks, facet zrobi wszystko nawet będzie nas - nas wyjątkowe :) utrzymywać do końca życia, wylizywać stópki :D prać majteczki :D wąchać pończoszki :D cudowne życie bezrobotnych pań. Polecam :)

Gość gość
Zajëbiscie 🖐️

Gość gość
Dlatego ja szukam faceta z kasą, takiego żeby mnie utrzymał, nie chce mi się pracować.Moja mama nie pracowała i zawsze miała czas dla mnie i dla moich dwóch braci, bardzo miło to wspominam .Nie wyobrażam sobie żeby mama pracowała,wszystko robiła w biegu i w pośpiechu.Ja też chcę takiego życia!! Pamiętam że wszystkie koleżanki mi zazdrościły że moja mama nie pracuje.

Gość gość
Z pogardą o niepracujących piszą tylko zazdrośnice. Kiedyś jak pracowałam, to było mi żal że tyle rzeczy i luzu mnie omija, teraz robie kiedy chce w domu zlecenia. Dzieki temu śpie jak długo mi się podoba, wychodze i wracam kiedy mi się podoba, robie albo nie robie i w końcu z życia korzystam bo wypoczywam, a nie gonie od rana do nocy.

Gość gość
Świetnie właśnie łapie pierwsze słońce na tarasie :)

Gość gość
Bo prawdę mówiąc nikt nie chce pracować ale musi. Mój mąż powiedział że gdyby pieniądze miał to by nie chodził do pracy. Praca to jest obowiązek ludzie pracują po to żeby przeżyć, muszą a nie że chcą pracować. A jak ktoś ma męża który dobrze zarabia to po prostu nie warto pracować.

Gość gość
Super, własnie się szykuje do wyjścia, po drodze kupię winko i coś do schrupania i na popołudnie mam pogaduchy z dwoma kolezankami. żyć nie umierać :)

Gość gość
12.32 a po czym ty wypoczywasz? No tak nuda męczy :D

Gość gość
Nie warto pracować jak się jest nikim i nic nie potrafi- to racja bo wielka pani co nic nie potrafi to przecież nie będzie sprzątaczka w Tesco :D

Gość gość
14:55 Dopiero trzecia godzina a ty już taka sfrustrowana. Czym? ;-D

Gość gość
15.54 ale kwasy i znowu obrabianie dopy innym :D

Gość gość
nie pisz tyle bo się zmęczy i będziesz musiała tydzień w łóżku leżeć a to dopiero męczy :D

Gość gość
Zawsze były damy i klasa pracująca.

Gość gość
o trzeciej to ludzie śpią :D

Gość gość
zastanawia mnie co trzeba mieć w głowie by zakładac takie tematy ;-) a może czego nie mieć. Na ból doopy i niemożność zrobienia kupy są czopki albo maść a nie kafe.

Gość gość
Damy to były wysoko wykształcone i miały rodowód a nie plebs co nie ma zajęcia i cieszy się nie wiadomo z czego i jeszcze odpowiedni wygląd i odzienie a nie szmaty na kilogramy kupione. A ty dama z rodowodem typu kiepski i z jej wykształceniem to pracy nie ma.:D

Gość gość
wykształcone i niezależne hahaha -parobki w firmie gdzie są pomiatane a i często jak to w Polsce trzeba du/py szefowi dać albo robić mu laske oraz wylizać rowa.Nie ,dziękuję za taki luksus. Mam piękny dom ,siedzę przy stole , wazon z kwiatami i piję pyszną kawę.za grosze robić nie pójdę i nie dam zrobić z siebie ścierwa .

Gość gość
I juz po pracy. Ale żeśmy się umiały dziś z tej pustaczki bez grosza.:D Idź zająć kolejkę do kilogramów bo twoje koleżanki wykupia co lepsze ciuchy.

Gość gość
U mnie w Warszawie pochmurno się zrobiło. Wróciłam właśnie z basenu, odebrałam córkę że szkoły i zamówiłam chińczyka na 17:30. Jeszcze tylko się ogarnę na przyjście męża i do końca dnia spędzamy go razem. Jak nie będzie padać to mamy z córką plan ;) kontynuować lekcje jazdy na rolkach które mój mąż przerwał w zeszłym sezonie. To slodziutkie jak wielki facet nie umie utrzymać równowagi na rolkach. Ale my go z córką nauczymy :).

Gość gość
15:07 o dzięki ze mi trzymalas tą kolejkę ;-) widze,ze zabralas co lepsze. Nie szkodzi,chlopu tylko kalesony chcialam to mi odstap z jedne,pliz.

Gość gość
ale te niezalezne zapitalają u araba-kebaba za 1200 zł 10 godzin dziennie ? :D

Gość gość
Fajnie :( ja nie mam czasu pouczyć męża jeździć na rolkach, sama zresztą nie umiem. Fajne życie.

Gość gość
,,rodowód ", to ma mój pies! Oj ty biedna- głupia frustratko.

Gość gość
Damy to były wysoko wykształcone i miały rodowód a nie plebs co nie ma zajęcia i cieszy się nie wiadomo z czego i jeszcze odpowiedni wygląd i odzienie a nie szmaty na kilogramy kupione. A ty dama z rodowodem typu kiepski i z jej wykształceniem to pracy nie ma. x Rodowody to mają zwierzęta prymitywna sprzątaczko z Tesco co zapieprza za grosze żeby z głodu nie zdechła :D

Gość gość
któraś lubi kluseczki leniwe z masełkiem i cukrem ? Bo zrobiłam

Gość gość
Ja uwielbiam

Gość gość
Ale pychota, chyba też jutro zrobię