Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym być uległa żona

Polecane posty

Gość gość

Taka która nie musi się o nic martwić a jednocześnie mieć na tyle zaufania do męża żeby podać się jego woli. A trafiam na samych nieogarnietych facetów gdzie to ja muszę im matkowac.

Gość gość
To znajdź sobie starszego faceta nie chodzi o starszego o 15 lat ale tak z 5 do 9 .

Gość gość
Już dawno to zauważyłam że ci starsi są bardziej mescy i dominujący, ale z drugiej strony oni też byli kiedyś młodzi więc prawdopodobnie wśród moich rówieśników też jest ktoś kto kiedyś taki będzie, albo już jest tylko go nie spotkałam.

Gość gość
W każdym bądź razie ja tam zawsze wolałam starszego od siebie jakoś w towarzystwie starszego faceta lepiej się czułam, a jesli taki równieśnik dojrzeje do tego by być odpowiedzialnym to minie sporo czasu a poza tym zawsze istnieje prawdopodobieństwo że nie wydorośleje nigdy czasami tak przecież bywa wśród facetów

Gość brokeninside87
podnoszę, bo ciekawe.

Gość gość
Z tym że niewydorosleje to przesada. To że ma inne zdanie niż kobieta to nieznaczny że nie wydoroslal. Wydaje mi się że dobre wychowanie, te równouprawnienie, trochę wykastrowalo facetów.

Gość gość
To nie wiek decyduje o dojrzałości faceta

Gość gość
Starsi mezczyzni nie nadaja sie do zwiazku tacy w przeszlosci tylko zaliczali nie chcieli sie na powanie wiazac nie polecam staruchow.

Gość gość
Kurcze no, chciałabym mieć takiego który by mnie chwycił od czasu do czasu i potrzasnal. Taki który by mi powiedział że powinnam robić to i to a kiedyś w przyszłości chciałabym aby "zamknął " mnie w domu a ja bym się tym domem, i dwójka dzieci :) zajmowała cały dzień. No i planowalabym jak mu/nam urozmaicić wieczór, weekend, urlop. Ahhhh

Gość gość
Nikt nie chce wiązać się ze star****** a z facetami starszymi od siebie, bo jeżeli nawet facet we wczesnej młodosci się wyszalał to i dobrze bo bedzie chcał się ustatkować, a poza tym młody jak zacznie szaleć (bo przecież jest jeszcze młody i musi) to ja nie mam zamiaru czekać aż się wyszaleje