Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dobra herbata wiosenna :)

Polecane posty

Gość gość

jakie polecacie herbaty wiosenne pite na zimno? czy herba na zimno nie traci swoich wlasciwosci? niestety no pogoda jest taka ze ciekzo sie pije napoje gorące, lepiej coś dla ochłodzenia i orzeźwienia. [poszukuje nowych smakow, jakies tradycyjne albo inne malinowe juz mi sie znudziły.

Gość gość
no ja nigdy herbatyt na zi,mno nie pijam bo lubie tylko cieplą, zimna traci smak

Gość gość
WCALE NIEEE nie zgadzam sie :)

Gość gość
E tam, niektóre herbaty podawane na zimno z lodem zyskują, np. w lato w ogromny upał zimna zielona herbata ochłodzi jeszcze bardziej, a na smaku wcale nie straci

Gość gość
majerankowa, macierzankowa, z dzikiej róży, miętowa, pokrzywowa itd

Gość gość
e tam, jiektore herbaty podawane na zimno z lodem zyskują na smaku, np. w lato, w ogromny upał zimna zielona herbata ochłodzi jeszcze bardziej . oczywiscie wiele zalezy od samej herbaty, jesli jakościowo jest dobra to myślę ze bedzie bardzo dobra w obydwu wersjach na zimno i na gorąco. Na orzeźwienie wiosenne proponuje herbaty owocowe o nietypowych smakach, które znowuż nie występują często w naturze , np. http://www.malwatea.com/pl/herbaty-owocowe/herbaty-owocowe-ekspresowe.html - z tej serii jagoda, cytryna, grejpfrut, wiśnia, porzeczka. Pyszne, kolorowe mocno smakowe. Herbaty nie są kwaskowe, nie czuć też tego sztucznego cukru/słodzika i barwnika, dobrze dobrany sklad sprawia, ze jak wystygną to i tak dobrze smakuja :)